To je to što me zanima!

Ivanković za povijest: Izbacio Xavija za finale Lige prvaka...

Iranski klub koji vodi Branko Ivanković u uzvratu polufinala azijske Lige prvaka remizirao je 1-1 kod kuće s Al-Saddom, obranio 1-0 iz prve utakmice i prvi put ušao u finale Lige prvaka
Vidi originalni članak

Branko Ivanković ispisao je povijest s iranskim Persepolisom! Prvi put u povijesti taj je klub izborio ulazak u finale azijske Lige prvaka!

U polufinalu je Persepolis s ukupnih 2-1 izbacio Al-Sadd za kojega nastupa legendarni Španjolac Xavi i sad čeka pobjednika dvoboja Kashima Antlers - Suwon Samsung Bluewings.

Persepolis je u uzvratnu utakmicu, na svom Azadi stadionu na kojem se natiskalo 81.350 gledatelja, ušao s prednošću od 1-0 s gostovanja kod Al-Sadda, ali krenulo je loše po Tanca i njegove igrače.

Primili su pogodak u 17. minuti, Bounedjah je stvari vratio na početak. No, početkom nastavka je Nemati zabio za domaćine, a taj gol u 49. minuti ujedno je bio i posljednji na utakmici. I bio je vrijedan ulaska u finale.

Dvije utakmice finala igraju se 3. i 10. studenog, a već sad se zna da će Persepolis u uzvratu biti domaćin.
 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kele2 24.10.2018.

    Svaka mu čast, bilo bi dobro da dođe u Europu voditi neki klub ti bi bio pravi test jer mislim da ovo azisijka liga prvaka ne čini se kao nešto ozbiljno u popularno

  • cimerrr 24.10.2018.

    Ivanković je i sa Dinamom rušio rekorde u HNLu,dobar trener,ali kod nas često omalovažavan.

  • chadjohn 24.10.2018.

    Prvi put cujem za azijsku ligu prvaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare