To je to što me zanima!

Ivano Balić ostao bez zuba nakon dvoboja s Jureckim

Hrvatska je u utorak pobijedila Poljsku 25-23. Igralo se vrlo grubo, Poljaci nisu štedjeli naše rukometaše, a Balić je ostao bez zuba
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija u Crikvenici je, u pripremnoj utakmici za Olimpijske igre u Pekingu, pobijedila Poljsku 25-23. Igralo se vrlo grubo, Poljaci nisu štedjeli naše rukometaše.
Već u 15. minuti susreta najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić morao je napustiti igru jer je u jednom dvoboju s Michalom Jureckim ostao bez zuba!
Izabranicima Line Červara bila je ovo prva utakmica nakon mjesec dana priprema, osjetilo se da su još “tvrdi” i neuigrani. Najefikasniji u našim redovima bio je Domagoj Duvnjak sa 7 golova, a Blaženko Lacković dodao je 4.

VLADO ŠOLA ZA RTL KOMENTIRA SP 2009. GODINE

Proslavljeni golman hrvatske rukometne reprezentacije Vlado Šola postao je ekskluzivni suradnik RTL televizije na projektu Svjetsko rukometno prvenstvo - Hrvatska 2009. godine.
Sa sportskim komentatorom Filipom Brkićem Šola će komentirati sve utakmice hrvatske reprezentacije, a uz to će sudjelovati i u projektu promocije ovog Svjetskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare