To je to što me zanima!

Ivanović neće tužiti Suareza, engleski FA ga šalje na terapiju

Vrijedi zabilježiti da je Branislav Ivanović najavio kako neće podnositi tužbu protiv Urugvajca Luisa Suareza. Nakon ogleda je Ivanović bio na policijskom razgovoru
Vidi originalni članak

Liverpoolov urugvajski nogometaš Luis Suarez nastavlja šokirati javnost i sve ljubitelje nogometa svojim potezima, a novi eksces u nizu je napravio tijekom nedjeljnog ligaškog ogleda između Liverpoola i Chelseaja (2-2) na Anfieldu...

Suarez je u 74. minuti, u duelu s Branislavom Ivanovićem, ugrizao srpskog braniča za desnu ruku. Sudac inače nije vidio njegov incidentni potez, pa ga nije niti sankcionirao.

Nakon ogleda se Suarez, pak, ispričao za svoju nevjerojatnu reakciju, a vrijedi zabilježiti da je Ivanović najavio kako neće podnositi tužbu protiv Urugvajca. Nakon ogleda je Ivanović bio na policijskom razgovoru.

Suarezu ovo nije prvi put da je ugrizao suparnika na nogometnom travnjaku. Isto je učinio kao igrač Ajaxa u studenome 2010. godine, kada je ugrizao Otmana Bakkala iz PSV-a. Tada je dobio sedam utakmica suspenzije.

Pitanje je što će na sve reći ljudi iz Engleske nogometne asocijacije (FA) koji su otvorili ispitivanje ovog izgreda.

Liverpool kaznio Suareza zbog ugriza, FA ga šalje na terapiju

Liverpool je kaznio urugvajskog napadača Luisa Suareza zbog griženja ruke Chelseajevog braniča Branislava Ivanovića u nedjeljnom ogledu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva...

"Zbog mog neprihvatljivog ponašanja klub me kaznio. Tražio sam klub da donira novac Grupi koja podržava obitelji tragedije na Hillsboroughu zbog neugodnosti koje sam stvorio Liverpoolovim navijačima i Ivanoviću", napisao je Suarez putem Twittera.

Visina novčanog iznosa kojim je Suarez kažnjen zasad nije poznata, a prijeti mu i naknadna kazna Engleskog nogometnog saveza (FA).

U međuvremenu su iz FA-a Suarezu preporučili terapiju za kontrolu bijesa.

- Nema sumnje u njegove nogometne sposobnosti i zato je tako razočaravajuće i neugodno kada sam sebe iznevjeri. Moramo poraditi napornije na kontroli bijesa. Obučili smo stručne savjetnike na ovom području i ponudit ćemo njihove usluge Liverpoolu i igraču da pokušaju popraviti stvari - rekao je izvršni direktor FA-a Gordon Taylor.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 23.04.2013.

    ajde sto je ovaj suarez kreten nego me cudi da ovaj ivanovic kao da nema nista balkansko u krvi pa da ga nije razvalio.volio bih vidjeti da je ugrizao ibrahimovica

  • MissMadrid 23.04.2013.

    Kanibal glupavi -.-

  • Mrki Medo 22.04.2013.

    Nitko mu ne može reći da ne grize za pobjedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare