To je to što me zanima!

Ivanović spasio 'mini vatrene' poraza u Slovačkoj, nogometaš Istre strijelac za domaćina!

Hrvatsku je do izjednačenja i konačnog rezultata doveo Franjo Ivanović koji je zabio iz penala u 76. minuti. Dok je Beljo istovremeno zabio tri gola, ali za Augsburg. Skočić ga nije pozvao jer "ne igra u klubu"...
Vidi originalni članak

Hrvatska U21 reprezentacija remizirala je s Slovačkom 2-2 u prijateljskoj utakmici. Slovaci su poveli na domaćem terenu preko igrača Istre Sebastiana Nebyle u 13. minuti. Hrvatska je izjednačila preko Marina Ljubičića samo dvije minute kasnije. Slovačka je ipak na odmor otišla s vodstvom. Kapralik je zabio u 41. minuti.

Hrvatsku je do izjednačenja i konačnog rezultata doveo Franjo Ivanović koji je zabio iz penala u 76. minuti. Našoj mladoj reprezentaciji ovo je bila odlična priprema za nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

VRATIO SE LUKA Ivanušec o Dinamu, razgovoru s Modrićem, ozljedi... 'Moja je liga odmah do engleske, sjajno'

Hrvatska je u posljednjoj utakmici kvalifikacija slavila protiv Bjelorusije, a s njima će odigrati i prvu sljedeću utakmicu u sklopu tih kvalifikacija, u ponedjeljak. 

Danas je Grčka s 3-0 kod kuće svladala Farske Otoke pa su izabranici Dragana Skočića na trećem mjestu sa sedam bodova, ali i dvije utakmice manje od Grčke i jednom od Portugala.

Za ovaj ogled izbornik Skočić nije zvao Diona Drenu Belju pod opravdanjem da nije standardan u Augsburgu. Beljo je ostao s klubom i to iskoristio na najbolji mogući način. Zabio je tri gola u prijateljskoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Pra&vica 17.11.2023.

    Nedopustivo je kako se na nekim igracima trenira strogoca dok su neki zasticeni " do beskraja". To ponajvise unosi negativnu notu i u mladu i A reprezentaciju ali uporno se to radi i nitko za to ne odgovara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare