To je to što me zanima!

Ivanović: Uvjerio sam se da je Mandžukić strašan napadač

Imali smo nekoliko duela. Ja sam ipak bio na desnoj strani pa nisam toliko puta bio s njim u kontaktu. No u prekidima sam bio zadužen za njega, kaže Ivanović
Vidi originalni članak

Utakmica u Beogradu bit će potpuno drugačija od one u Zagrebu. Navijači će sada biti na našoj strani, a mi smo puno bolji nego tada, uvjeren je ponajbolji srpski igrač Branislav Ivanović.

Srbiju samo pobjeda ostavlja u teoretskim izgledima za drugo mjesto. Poraz bi još više unio nemir u ionako lošu sliku saveza. Predsjednik Tomislav Karadžić odlazi, a mogao bi to u slučaju poraza i Siniša Mihajlović.

- To nije naša stvar, mi igrači koncentrirani smo samo na utakmicu. Nadam se da Hrvatska neće smijeniti Mihajlovića jer je odličan trener. Svi smo napredovali kod njega, igramo sve bolje. Da je bilo malo više sreće, imali bi puno više bodova. Nadam se da će ostati - kaže kapetan.

Ivanović je nedavno imao izravni okršaj s Marijom Mandžukićem. Njegov Chelsea izgubio je od Bayerna u europskom Superkupu na penale.

- Imali smo nekoliko duela, ništa strašno. Ja sam ipak bio na desnoj strani pa nisam toliko puta bio s njim u kontaktu. No u prekidima sam bio zadužen za njega i tada sam ga zaustavio. Jako je opasan igrač, sjajan. Iako, ne želim od Hrvata nikoga isticati jer ima previše odličnih igrača pa da nešto ne pogriješim.

Belgiju i Hrvatsku nije želio usporediti.

- Rekao sam prije početka kvalifikacija da će biti uspona i padova. Mi smo padove imali, Hrvatska je kiksala protiv Škotske. Belgija još nije, u komotnoj je situaciji, ali stignu i oni prosuti bodove.

Ni na Balkanu se nije mogao odlučit.

- BiH ima najbolju situaciju u kvalifikacijama. Hrvatska ima najbolji kontinuitet, u vrhu ste godinama. Srbija ima jako dobru momčad, teško je reći tko je trenutačno najbolji.

Na utakmici će mu biti i trener Mourinho.

- Veliki trener, odličan. Samo što nikada u karijeri nisam radio kao kod njega. On je perfekcionist, želi da sve bude savršeno - dodao je Ivanović.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Srbin021 06.09.2013.

    ljudi realno ...mi imamo samo vise igraca koji igraju u najboljim evropskim klubovima,ali mi nemamo to sto vi imate ... veru u sebe i timsku igru sto je mamic juce i pricao na RTS i to je ziva istina.kao sto je rekao da mi imamo igrace koji su Institucija ali posebno znaci mi imamo 11 igraca koji su u svom klubu ODLICNI,a u reprezentaciji kante.dok vi gorite kao reprezentacija da ne pricam o modricu igracini samo jedino sto zameram u vasoj Reprezentaciji,ali i svakim drugim ne zato sto ste HRV igranje brazilaca i ostalih stranaca kao NPR u basketu sad svi imaju Crnca ... pa ako je vec DRZAVA onda jebem mu mater nek igraju samo drzavljani te reprezentacije ....kako god srecno danas ne zelim vam pobedu :D lagao bi kad bi rekao da zelim :DD ali u svakom slucaju srecno u barazu za Svetsko .....

  • shit_happens_ 06.09.2013.

    jedno je kad igraju bayern i chelsee koje vode vrhunski treneri i uigranost do boli a druga priča je kada su to reprezentacije rh i srbije koje vode treneri bez referenci i bez ideje

  • It's kišing 06.09.2013.

    Što je najgore... i naši i njihovi igrači su svi fer i korektni, žele igrat nogomet i odigrat što bolju utakmicu... Navijači isto tako, žele gledat dobar nogomet i navijat za svoju zemlju... Jedino novinari napušu kao da je ovo utakmicia ''biti ili ne biti'' za opstanak svijeta... Čitav tjedan nešto nabrijavaju i napuhuju, a na kraju će utakmica proći savršeno bez ikakvog incidenta i bez smaka svijeta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare