Obavijesti

Sport

Komentari 28

Ivanović: Uvjerio sam se da je Mandžukić strašan napadač

Ivanović: Uvjerio sam se da je Mandžukić strašan napadač
1

Imali smo nekoliko duela. Ja sam ipak bio na desnoj strani pa nisam toliko puta bio s njim u kontaktu. No u prekidima sam bio zadužen za njega, kaže Ivanović

VIDEO

Utakmica u Beogradu bit će potpuno drugačija od one u Zagrebu. Navijači će sada biti na našoj strani, a mi smo puno bolji nego tada, uvjeren je ponajbolji srpski igrač Branislav Ivanović.

Srbiju samo pobjeda ostavlja u teoretskim izgledima za drugo mjesto. Poraz bi još više unio nemir u ionako lošu sliku saveza. Predsjednik Tomislav Karadžić odlazi, a mogao bi to u slučaju poraza i Siniša Mihajlović.

- To nije naša stvar, mi igrači koncentrirani smo samo na utakmicu. Nadam se da Hrvatska neće smijeniti Mihajlovića jer je odličan trener. Svi smo napredovali kod njega, igramo sve bolje. Da je bilo malo više sreće, imali bi puno više bodova. Nadam se da će ostati - kaže kapetan.

Ivanović je nedavno imao izravni okršaj s Marijom Mandžukićem. Njegov Chelsea izgubio je od Bayerna u europskom Superkupu na penale.

- Imali smo nekoliko duela, ništa strašno. Ja sam ipak bio na desnoj strani pa nisam toliko puta bio s njim u kontaktu. No u prekidima sam bio zadužen za njega i tada sam ga zaustavio. Jako je opasan igrač, sjajan. Iako, ne želim od Hrvata nikoga isticati jer ima previše odličnih igrača pa da nešto ne pogriješim.

Belgiju i Hrvatsku nije želio usporediti.

- Rekao sam prije početka kvalifikacija da će biti uspona i padova. Mi smo padove imali, Hrvatska je kiksala protiv Škotske. Belgija još nije, u komotnoj je situaciji, ali stignu i oni prosuti bodove.

Ni na Balkanu se nije mogao odlučit.

- BiH ima najbolju situaciju u kvalifikacijama. Hrvatska ima najbolji kontinuitet, u vrhu ste godinama. Srbija ima jako dobru momčad, teško je reći tko je trenutačno najbolji.

Na utakmici će mu biti i trener Mourinho.

- Veliki trener, odličan. Samo što nikada u karijeri nisam radio kao kod njega. On je perfekcionist, želi da sve bude savršeno - dodao je Ivanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka