To je to što me zanima!

Ivanovski potpisuje za Hajduk, već je na liječničkom pregledu

Napadač Slaven Belupa Mirko Ivanovski doputovao je u Split na liječnički pregled, nakon čega bi trebao potpisati ugovor s Hajdukom, te pojačati konkurenciju u napadu Hajduka.
Vidi originalni članak

Napadač Slaven Belupa Mirko Ivanovski trebao bi do kraja dana, najkasnije sutra, potpisati ugovor s Hajdukom. Čelnici kluba dali su suglasnost da se transfer odvije i ako Makedonac danas prođe formalnost liječničkog pregleda, trebao bi potpisati ugovor do kraja sezone, s mogućnošću produžetka na još dvije godine. 

Centarfor na Poljud stiže kao slobodan igrač budući da mu je istekao ugovor sa Slaven Belupom. 

Ivanovski je iskusan igrač, 28-godišnjak rođen u Bitoli zadnje dvije sezone proveo je u Slaven Belupu te bio njihov najbolji strijelac s ukupno 27 golova. Trener Hajduka Željko Kopić ga je već vodio i dobro je upoznat s njegovim mogućnostima. 

Nakon odlaska Huga Almeide, Kopić u svlačionici ima Marka Futacsa, Ahmeda Saida, Franka Kovačevića i Michele Šegu, no veliko je pitanje tko će od njih ostati u momčadi i kako će izgledati napad Hajduka u narednoj sezoni. 

Nakon odlaska iz Makedonije, Ivanovski je igrao i za poljsku Arku iz Gdynia, rumunjsku Astru i Cluj, mađarski Videoton te turskog drugoligaša Bulospora iz koga je stigao u Koprivnicu. Za makedonsku reprezentaciju do 2015. nastupio je 27 puta.

U netom završenoj sezoni bio je jedan od najboljih napadača lige, skupa s Marijem Gavranovićem iz Dinama dijelio je treće mjesto na ljestvici najboljih strijelaca s 15 golova iako je dio sezone propustio zbog ozljede trbušnog zida. Prvi strijelac lige bio je Soudani (17 golova), a drugi Rijekin Brazilac Heber sa 16 golova. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 05.06.2018.

    Mozda uspiju sad uputiti Dinamu bar 3 udarca u okvir

  • 05.06.2018.

    Ne znam !!! Meni se Ivanovski kao licnost ne svidja. Stovise, zivcira me njegovo "kunjenje" u sve i svasta kad napravi faul da nije ga napravio. Ono sto sam vidio je da potencira kaznene udarce i to mi se takodjer ne svidja. Po meni je on jedan dobar glumac. Ko ga nije upoznao, saznat ce na lito o cemu govorim. Osobno imam vise razloga protiv nego za zasto bi ga doveo.

  • Mozak 05.06.2018.

    Golgeter puno umješniji od Gavranovića ! Dobra kupovina !

Komentiraj...
Vidi sve komentare