To je to što me zanima!

Ivanu Tomečaku dosadilo je grijati klupu: Odlazim u Rijeku

Ivan Tomečak (23) s Riječanima bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju produženja na još dvije godine. U Dinamu je bio “osuđen“ na klupu ili tribine
Vidi originalni članak

Naravno da mi nije lako otići iz Dinama. Bio sam na rubu suza kad sam nakon pregovora napustio Maksimir. Dinamo je ipak moj klub, ali drago mi je što idem u tako dobar klub kao što je Rijeka, rekao nam je Ivan Tomečak.

Dinamo i Rijeka počeli su pregovarati u srijedu, a danas je Zdravko Mamić otišao na Kvarner zaključiti posao. Ivan Tomečak (23) s Riječanima bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor uz opciju produženja na još dvije godine. Tomečak je dobru vijest saznao dan prije vjenčanja. U Dinamu je bio “osuđen“ na klupu ili tribine, a za Rijeku bi trebao biti pravo pojačanje. S boljim ugovorom nego u Maksimiru. Na godinu bi trebao zarađivati stotinjak tisuća eura.

Otkrio ga je Kruno Jurčić i u Dinamu je za njega krenulo obećavajuće. S dva gola u Cibaliji u Vinkovcima (4-3) “modre“ je odveo prema naslovu prvaka 2009. godine.

U prosincu 2009. asistirao je Slepički za 1-0 u Bruxellesu protiv Anderlechta. Igrao je kod Zajeca i Vahe, ali kod Čačića nije. Za to je dijelom kriva i ozljeda pubične kosti. Ljetos je bio blizu Spartaka, ali je transfer u zadnji tren propao. Kod Jurčića se nije naigrao i razlaz s “modrima“ je logičan.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • HebeniBurek 07.06.2013.

    Napokon pravo pojačanje!

  • NikolaCro17 07.06.2013.

    On meni nikad nije bio neki igrač...

  • GJURO 07.06.2013.

    Rijeka dobija super igrača. Pametna odluka, pošto u Dinamu ne igra. Ništa novo kod nas, na žalost,- puno je slučajeva gdje lošiji igraju, a bolji sjede na klupi...sretno u Rijeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare