To je to što me zanima!

Kapa do poda, Profesore: Ivica osvojio četvrto srebro u nizu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivica Kostelić osvojio je srebro u superkombinaciji! Ovo je 10. medalja za obitelj Kostelić na olimpijskim igrama, a Ivici je ovo četvrto srebro u nizu. Kapa do poda...
Vidi originalni članak

Srebro, srebro, srebro, srebro! Ivica Kostelić osvojio je četvrto srebro na olimpijskim igrama! Nakon srebra u Torinu i dva druga mjesta u Vancouveru, Ivica je sad osvojio četvrto srebro u nizu. Veličanstven doseg za hrvatskog skijaša koji je s osmijehom od uha do uha proslavio novu medalju, 10. za obitelj Kostelić čime su ušli u povijest.

Sanjao je Ivica olimpijsko zlato, nažalost, nije ga uspio osvojiti. Švicarac Sandro Viletta u superkombinaciji odvozio je utrku života. Christof Innerhofer uzeo je brončanu medalju, a Natko Zrnčić-Dim završio je na 10. mjestu.

- Imao sam šansu... U cilju sam bio razočaran jer sam mislio da neću ni medalju dohvatiti - rekao je Ivica Kostelić nakon utrke za kamere HRT-a.

Profesor je bio odličan sedmi nakon spusta. Najavio je velike stvari uoči slaloma koji je postavljao njegov otac, Ante. I bila je to prava slalomska utrka u stilu Gipsa. Puno padova, skijaši su imali velike zaostatke, a svi su čekali kako će odvoziti Ivica. Krenuo je oprezno, bio je u grču, što je i sam priznao. 

No odvozio je sigurno, odvozio je za medalju. 

Kapa do poda, profesore...

Idi na 24sata

Komentari 488

  • lstojcic 15.02.2014.

    jel se ovo netko za----va po portalu tipkajući crveno,bolje da se makne i ode d---t doma,budale

  • Živorad 15.02.2014.

    Srebro do srebra a zlata niotkuda.

  • lukepicard 15.02.2014.

    Cestitke legend a ovi nisu mogli postaviti ni pravi video nego ono comentarisanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare