To je to što me zanima!

Ivica Kalinić dobio stent: Teška noć trenera Hajduka

Nakon što je prevezen u bolnicu zbog problema sa srcem, Ivica Kalinić je zadržan na pretragama. Situacija je tijekom prošle noći bila jako ozbiljna
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Ivica Kalinić i dalje se nalazi na odjelu intezivne skrbi internog odjela bolnice na Križinima u Splitu i njegovo stanje je i dalje ozbiljno. Kaliniću je tijekom utakmice pozlilo i nakon utakmice ga je Hitna pomoć odvezla u bolnicu. U bolnici je Kalinić doživio infarkt, u jedno trenutku se čak borio za život, no brzom intervencijom doktora Giunia i Čulića njegovo stanje je stabilizirano na način da mu je ugrađen stent.
- Situacija je tijekom noći bila izuzetno ozbiljna. Jutros je nešto stabilnija i vidjet ćemo što će se događati tijekom dana - rekao je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić, a na pitanje hoće li trener biti operiran odgovorio je:
- Na to pitanje ne mogu odgovoriti.
Koliko je ozbiljno stanje dovoljno govori podatak da ga je obitelj mogla posjetiti tek u petak ujutro.
Ivica Kalinić je, kako saznajemo od njegovih bliskih prijatelja, prije nekoliko godina zbog sličnih problema već bio podvrgnut pregledu koronografijom kada mu je utvrđen problem sa srcem, a navodno je istih problema imao i u prošlu subotu tijekom utakmice Šibenika i Osijeka kada je također desetak min prije kraja utakmice sjeo na klupu jer mu je bilo loše. Do njegovog eventualnog povratka na klupu momčad će voditi pomoćni trener Joško Španjić, a u Hajduku razmišljaju o njegovu nasljedniku, naravno, ukoliko Kalinić bude duže odvojen od klupe.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_34983 07.08.2009.

    i otjerajte onog španjića. o kakvim šansama on govori. zar je ono igra nekog na razini hajduka. preljep stadion, najbolji navijači na svitu, love ko nikad i onda onako igrat. i koja je poanta otjerat mišu, a ne i njegovu lijevu i desnu ruku španjića i buljana. šurjak ponovo? O NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_34983 07.08.2009.

    maknite ga iz hajduka. a nek doživi 100. žao mi je ibričića i još nekih. sramite se skoko i andriću. profesionalno ste nespremni. dovedite konačno trenera kojeg če se slušat. dajte iviću što god želi, al nek dođe i nek uz njega uči neko mlađi. miše, ubi se. ova igra je tvojih ruku maslo. što si ti radio ovog ljeta na pripremama. podrška torcidi. bezrezervna. svi van. fio smrade. di ti je obraz, kad češ više otići.

  • 07.08.2009.

    ... nažalost, čitajući neke komentare, stid me je što sam hajdukovac...nemogu vjerovati da ste se okomili na nedužnog čovjeka...razmišljate srcem , a ne glavom...pogledajte imena igrača Hajduka sada i prije 5, 10 ili 15 godina, i bit će vam jasno da tu ni Capello nebi mogao ništa...nogomet nam je sam odraz cjelokupnog stanja u državi...a vi i dalje živite u oblacima...krivicu snose svi, od uprave, trenera, stožera pa do igrača...i nemješajte sve u isti lonac, ima među njima pravih momaka koji ginu za Hajduk, a pljujete po njima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare