To je to što me zanima!

Gruba pogreška pred samim ciljem, Kosteliću 18. mjesto!

Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto u slalomu Adelbodena! Nakon prve vožnje bio je osmi, a u 2. vožnji bio je vrlo dobar do pred sam kraj, a onda je grubo pogriješio...
Vidi originalni članak

'Profesor' je u skladu s nadimkom odradio 1. vožnju i gotovo cijelu 2. vožnju. Nažalost, trenutak dekoncentracije pred samim ciljem koštao ga je puno boljeg plasmana. Ivica Kostelić osvojio je 18. mjesto u slalomu Adelbodena i samo 13 bodova!

Šteta jer da hrvatski skijaš nije tako grubo pogriješio, u najgorem slučaju bi završio kao osmi, mjesto koje je imao uoči 2. vožnje.

Četvrti je to bio slalom sezone, a nakon "drvene" medalje u Leviju i 27., odnosno 24. pozicije u Val d'Isereu i Bormiju, Kostelić može biti relativno zadovoljan. Iako, reakcija nakon ulaza u  'finiš' odavala je razočaranje, nekoliko puta udario se po kacigi.

Za pobjednikom, sjajnim Hirscherom zaostao je 2.52. Mjesto na postolju osigurali su još Myhrer i Kristoffersen.

Ivica je sada 38. u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Od petka do nedjelje slijede spust, slalom i superkombinacija u Wengenu.

LIVE

Gotov je slalom u Adelbodenu, pobjednik je Marcel Hirscher, a Ivica Kostelić je osvojio 18. mjesto!

Na čelu kolone je Myhrer, ostala su još samo trojica skijaša na startu. Fantastična vožnja Hirschera na rubu ispadanja, cijelo vrijeme je zaostajao, ali je ipak preuzeo vodstvo! 

U kućici je Ivica Kostelić, želimo mu puno sreće! Ima 0.87 prednosti iz 1. vožnje u odnosu na vodećeg Thalera. Na prvom prolazu ima još 0.43 viška! Na drugom ima prednost od samo 0.04! Pred sam kraj je napravio grubu pogrešku i ušao je u cilj s 1.30 zaostatka! Dovoljno za 13. mjesto!

Talijan Patrick Thaler preuzeo je vodstvo, ima 0.58 prednosti u odnosu na Herbsta te 0.79 u odnosu na Fellera

Počela je 2. vožnja, prvi je krenuo Slovak Adam Zampa

2. VOŽNJA

Gotova je 1. vožnja, Ivica Kostelić je ostao osmi! Hargin je prvi, a Dalibor Šamšal ponovno nije završio utrku! U 13:30 sati je na rasporedu 2. vožnja

Za današnji slalom prijavilo se 80 skijaša, a utrku je odradilo 30. Vodeći je i dalje Hargin, a Kostelić je na vrlo dobrom 8. mjestu!

Odskijalo je 15 skijaša, a 'profesor' zasad drži 8. mjesto!

Na startu je Ivica Kostelić! Na prvom prolazu ima 0.42 zaostatka, na drugom 0.82, a u cilju 1.19 što je, nažalost, zasad posljednje 5. mjesto!

Vodstvo je preuzeo Šveđanin Mattias Hargin, sjajna vožnja i 0.39 prednosti

Mario Matt prvi se spustio niz slalomsku stazu u Adelbodenu

Idi na 24sata

Komentari 81

  • tomy0812 12.01.2014.

    ivica svaka čast što si postigao do sada,ali kako ide stara poslovica na mladima svijet ostaje

  • POTPEC 12.01.2014.

    Davno sam napisa da se tribaš ostaviti skijanja i karijeru zaključiti sa svojim uspjesima. Odma su me napali. A šta sada govore. Od tebe više ne može biti dobar skijaš koji si nekada bio. Ne zbog neznanja nego zbog velikog broja ozljeda koje su načele tvoj organizam. Ostavi se skijanja i ostani ljudima u dobrom sječanju. Ne moraš više nikome da se dokazuješ. Ne sramoti se više.

  • bulog55gmdg 12.01.2014.

    Ivica, godine i ozljede i vrijeme je da se povućeš dok si još pri vrhu. Olimpijada, možda napraviš senzaciju kao Ivanišević

Komentiraj...
Vidi sve komentare