To je to što me zanima!

Ivica Kostelić: Vozio sam dobro, i zadovoljan sam...

Kostelić je solidno odvozio stazu u Vancouveru i završio je na 18. mjestu. Mladi Zrnčić-Dim kao da je bio fasciniran i napravio je podosta pogrešaka
Vidi originalni članak

Na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru održan je spust, a niz stazu su se spustili i prvi hrvatski skijaši. Ivica Kostelić je 18. sa sekundom i 18 desetinki zaostatka za vodećim Defagom.
- Uvjeti na stazi za više startne brojeve nisu bili idealni. Gornji dio je zaleđen i grbav, a donji se pretvarao u bljuzgu, stoga je bilo vrlo teško voziti. Mislim da sam vozio dobro i zadovoljan sam zaostatkom. Imam malu prednost za kombinaciju jer sam vozio sve treninge; osjećam se dobro.
Natko Zrnčić-Dim startao je s brojem '5'. Nesigurno je krenuo u gornjem dijelu staze što ga je koštalo. Uz nekoliko pogrešaka izgubio je vrijeme i uz dvije sekunde i 71 stotinku zaostatka trenutno je 33. Ivan Ratkić je odskijao sa četiri sekunde i 27 stotinki zaostatka te je 41.
Ukupno je prijavljeno bilo 64. skijaša. Prvi je Didier Defago, drugi Svindal, a treći Bode Miller.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • korektor 15.02.2010.

    Pitanje za administratora: koje to pravilo nije poštovano pa je izbrisan komentar koji ukazuje na različite podatke u naslovu i podnaslovu, koji su sada i promijenjeni?

  • korektor 15.02.2010.

    Pa, dobro, je li Ivica 18. kako piše u naslovu, ili 17. kako piše u podnaslovu?

  • HBCRO 15.02.2010.

    Pa nema veze,ovo je bio trening za kombinacijski spust.

Komentiraj...
Vidi sve komentare