To je to što me zanima!

Ivica Križanac: Protiv Real Madrida je najlakše igrati

Real je najveći klub na svijetu. Protiv njega nemate imperativ pobjede i zato je možda i najlakši protivnik, tvrdi stoper Zenita Križanac
Vidi originalni članak

Ma bit ću nesretan ako ne istrčim protiv Reala. To je najveći klub na svijetu, za mene veći od svih, počeo je Ivica Križanac, kojeg prepone još zatežu pa je nastup u današnjoj utakmici još upitan.
Koliko god velik, a za Zenit vjerojatno i ključan, bio dvoboj s Madriđanima, Rusi ne žele riskirati poraz. Ivica će na pretrage i ustanove li liječnici da postoji i najmanja mogućnost za pogoršanje ozljede, neće igrati. Dolazak Raula, Van Nistelrooya, Robbena... golem je motiv za klub iz St. Peterburga, ali imperativa nema.
- Za nas je ovo najlakša utakmica. Izgubiti protiv Reala nije nikakva tragedija. Ali sve ovisi o tome kakva će biti utakmica. Možda na kraju ni s bodom nećemo biti sretni.
Bayer, Bayern, Marseille, Manchester, Juve... Samo su ih Talijani uspjeli dobiti, ali i u toj utakmici momčad našeg reprezentativca bila je bolja.
Donedavno "anonimna" momčad danas je jedan od najtežih protivnika za sve. Real je vjerojatno prekretnica. Pobijedi li Zenit, i u Ligi prvaka mogao bi jako daleko. Bude li Ivica Križanac spreman, velik su korak bliže tom pothvatu.




REAL NIJE POBIJEDIO OD 2006.
Na zadnjih šest gostovanja u Ligi prvaka madridski Real nije uspio pobijediti. Posljednji je put slavio 17. listopada 2006. u Bukureštu protiv Steaue (4-1), a otad je triput remizirao i isto toliko puta izgubio. S druge strane, Zenit je u lanjskom pohodu na osvajanje Kupa Uefe samo jedanput izgubio na svojem terenu, prvi četvrtfinalni dvoboj protiv Bayera iz Leverkusena. Od španjolskih klubova na svojem terenu nikad nije izgubio. Rusi su pobijedili Villarreal i Sevillu te triput sa Španjolcima odigrali neriješeno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare