To je to što me zanima!

Ivica Križanac: Volio bih u Hajduk, već pregovaramo

Reprezentativni stoper 10 godina je u inozemstvu i sada želi kući. U kontaktu je s Hajdukom, a Zenit mu istovremeno nudi novi dvogodišnji ugovor
Vidi originalni članak

Još su prošle zime krenule priče o Ivici Križancu u Hajdukovom dresu. Novi prijelazni rok 'oživio' je tu kombinaciju, pogotovo zato što Križanac nije tip koji će se previše skrivati.
- Deset godina sam vani i volio bih doći u Hajduk. No moram se o svemu prvo dogovoriti s obitelji - rekao je Križanac za Slobodnu Dalmaciju. No nije jedino u obitelji problem, sa ženom i djecom će lakše dogovoriti transfer nego s aktualnim poslodavcima. Jer ugovor sa Zenitom iz St. Peterburga reprezentativni stoper ima do prosinca ove godine.
- Već pet godina sam u Zenitu i nadam se da ćemo pronaći mogućnost da me puste na ljeto, uz neku malu odštetu. Vjerujem da bi Hajduk radije da dođem već ovoga ljeta, a tako bi i meni bolje odgovaralo. No ima još dovoljno vremena za odluku - kaže Križanac. Zenit mu je ponudio novi dvogodišnji ugovor, sigurno puno bogatiji od onoga što može ponuditi splitski klub.
- U kontaktu s Hajdukom sam već neko vrijeme, ali daleko smo još od konačnog dogovora. Ukoliko Splićani ponude uvjete koji me mogu zadovoljiti, naravno u našim okvirima, mislim da ću doći u Hajduk. Ipak je to moj klub, oduvijek navijam za bijele - rekao je 31-godišnji Križanac, koji je u razgovoru za SD nekoliko puta ponovio kako "se mora dogovoriti s obitelji, vidjeti što je najbolje za obitelj". Po svemu sudeći, navijači Hajduka u novoj će sezoni gledati stoperski par Vejić - Križanac, koji je zajedno igrao i u dresu reprezentacije nedavno na Andori.
- Ako ne ostanem u Zenitu, najvjerojatnije ću doći u Hajduk. Poklope li se želje obitelji s onim profesionalnim, nitko sretniji od mene - kazao je Ivica Križanac za Slobodnu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • matte 21.05.2009.

    doci ce on u Hajduk , i dobro ce se provesti i ON i HAJDUK . samo znamo da nece biti kao R.Kovac - umjesto da ode negdje drugdje on dolazi u pisljivi Dinamo - BEZ LJUBAVI , zato je qrcina on sada .

  • tužni šokac 20.05.2009.

    dobar je ali nevjerovatno svi koji se vrate od njih nama ništa zato ivice nevraćaj se jer te nema onda niti u repki

  • gallaz 20.05.2009.

    doci ce tu za masne para a nece odigrat nis. . . klasika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare