Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ivica Križanac: Volio bih u Hajduk, već pregovaramo

Ivica Križanac: Volio bih u Hajduk, već pregovaramo
1

Reprezentativni stoper 10 godina je u inozemstvu i sada želi kući. U kontaktu je s Hajdukom, a Zenit mu istovremeno nudi novi dvogodišnji ugovor

VIDEO

Još su prošle zime krenule priče o Ivici Križancu u Hajdukovom dresu. Novi prijelazni rok 'oživio' je tu kombinaciju, pogotovo zato što Križanac nije tip koji će se previše skrivati.
- Deset godina sam vani i volio bih doći u Hajduk. No moram se o svemu prvo dogovoriti s obitelji - rekao je Križanac za Slobodnu Dalmaciju. No nije jedino u obitelji problem, sa ženom i djecom će lakše dogovoriti transfer nego s aktualnim poslodavcima. Jer ugovor sa Zenitom iz St. Peterburga reprezentativni stoper ima do prosinca ove godine.
- Već pet godina sam u Zenitu i nadam se da ćemo pronaći mogućnost da me puste na ljeto, uz neku malu odštetu. Vjerujem da bi Hajduk radije da dođem već ovoga ljeta, a tako bi i meni bolje odgovaralo. No ima još dovoljno vremena za odluku - kaže Križanac. Zenit mu je ponudio novi dvogodišnji ugovor, sigurno puno bogatiji od onoga što može ponuditi splitski klub.
- U kontaktu s Hajdukom sam već neko vrijeme, ali daleko smo još od konačnog dogovora. Ukoliko Splićani ponude uvjete koji me mogu zadovoljiti, naravno u našim okvirima, mislim da ću doći u Hajduk. Ipak je to moj klub, oduvijek navijam za bijele - rekao je 31-godišnji Križanac, koji je u razgovoru za SD nekoliko puta ponovio kako "se mora dogovoriti s obitelji, vidjeti što je najbolje za obitelj". Po svemu sudeći, navijači Hajduka u novoj će sezoni gledati stoperski par Vejić - Križanac, koji je zajedno igrao i u dresu reprezentacije nedavno na Andori.
- Ako ne ostanem u Zenitu, najvjerojatnije ću doći u Hajduk. Poklope li se želje obitelji s onim profesionalnim, nitko sretniji od mene - kazao je Ivica Križanac za Slobodnu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...