To je to što me zanima!

Ivica Olić mogao bi završiti na klupi, na krilima Krama i Alen?

Nakon Cipra se malo podiglo raspoloženje, vidjelo se to i na treningu. Kovač očito razmišlja o tome da od prve minute protiv Malte ubaci Kramarića ili Alena Halilovića
Vidi originalni članak

Kramarić me protiv Cipra oduševio, a Halilović je samo potvrdio klasu, nahvalio je mlade snage hrvatski kapetan Darijo Srna.

Nakon Cipra se malo podiglo raspoloženje, vidjelo se to i na jučerašnjem treningu. Sudeći prema viđenom, Kovač bi od prve minute protiv Malte mogao ubaciti Kramarića ili Halilovića. Možda čak i obojicu. 

- Vidim da svi pričaju o mojoj igri protiv Cipra, sad moram još više zapeti - rekao je Kramarić.

Izbornik je jučer u Maksimiru uigravao postavu sa Srnom, Lovrenom, Ćorlukom i Strinićem u zadnjoj liniji; Rakitićem, Modrićem i Kovačićem u vezi, Kramarićem i Halilovićem na krilima, a u vrhu napada bio je Jelavić. Razlog za to je lakša ozljeda Marija Mandžukića. Dvostruki strijelac protiv Cipra dobio je udarac, osjetio je zatezanje u koljenu, ali liječnička služba uvjerava kako će Mandžo već danas trenirati te će biti spreman za utorak. Za mjesto u prvom sastavu konkurira Ivica Olić, izbornik Kovač sad nakon sjajne partije Kramarića i Halilovića zaista ima ‘slatke brige’ na krilnim pozicijama.

U Maksimir je trening došao pogledati predsjednik HNS-a Davor Šuker, a kapetan Darijo Srna otkrio je kako su reprezentativci imali ‘ozbiljan’ sastanak.

- Napravili smo analizu svega što je bilo i okrenuli se onom budućem. Jedina misao je Francuska 2016. godine - rekao je Darijo Srna, kojemu se jako sviđa pomlađivanje momčadi.

- Dobro je da su stigli novi mladi igrači. To je samo dokaz naše snage. Naravno da me pitaju za savjete, ja sam u reprezentaciju ušao s 21 godinom i, evo, još sam tu - kaže Srna, koji je nakon razgovora s izbornikom Kovačem odlučio odraditi i ovaj ciklus:

- Niko je rekao da mu trebam, zato sam ovdje.

Skupe ulaznice mogle bi "otjerati" vjerne navijače

Danas na blagajnama Maksimira počinje prodaja ulaznica za utakmicu s Maltom. Zapad dolje je 250 kuna, istok 120. HNS je pretjerao s cijenama za ovako slabašnog protivnika, a tu je i loše vrijeme. Bit će dobro ako u utorak na Maksimir dođe 7000-8000 navijača. 

Idi na 24sata

Komentari 101

  • dica su tvoja uvik uz tebe 08.09.2014.

    ulaznice 120-250 kn!? pa zar toliko vrijedi naša nogometna repka,? nisam znao da je toliko porastao rejting poslije SP-a u Brazilu

  • papalino1 08.09.2014.

    ovog narcisa haliloviča poslat da završi osnovnu školu pa tek onda da sakuplja lopte iza gola pa tek onda i ako na klupu.taj če vam razhebat repku po brzom postupku.prvo trebas biti covjek da bi bio bilo sto pa i nogometas a mali nije nista od toga

  • 08.09.2014.

    tako i treba, Olić u buduće kao Joker a Alen definitivno u prvu momčad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare