Obavijesti

Sport

Komentari 101

Ivica Olić mogao bi završiti na klupi, na krilima Krama i Alen?

Ivica Olić mogao bi završiti na klupi, na krilima Krama i Alen?
3

Nakon Cipra se malo podiglo raspoloženje, vidjelo se to i na treningu. Kovač očito razmišlja o tome da od prve minute protiv Malte ubaci Kramarića ili Alena Halilovića

VIDEO

Kramarić me protiv Cipra oduševio, a Halilović je samo potvrdio klasu, nahvalio je mlade snage hrvatski kapetan Darijo Srna.

Nakon Cipra se malo podiglo raspoloženje, vidjelo se to i na jučerašnjem treningu. Sudeći prema viđenom, Kovač bi od prve minute protiv Malte mogao ubaciti Kramarića ili Halilovića. Možda čak i obojicu. 

- Vidim da svi pričaju o mojoj igri protiv Cipra, sad moram još više zapeti - rekao je Kramarić.

Izbornik je jučer u Maksimiru uigravao postavu sa Srnom, Lovrenom, Ćorlukom i Strinićem u zadnjoj liniji; Rakitićem, Modrićem i Kovačićem u vezi, Kramarićem i Halilovićem na krilima, a u vrhu napada bio je Jelavić. Razlog za to je lakša ozljeda Marija Mandžukića. Dvostruki strijelac protiv Cipra dobio je udarac, osjetio je zatezanje u koljenu, ali liječnička služba uvjerava kako će Mandžo već danas trenirati te će biti spreman za utorak. Za mjesto u prvom sastavu konkurira Ivica Olić, izbornik Kovač sad nakon sjajne partije Kramarića i Halilovića zaista ima ‘slatke brige’ na krilnim pozicijama.

U Maksimir je trening došao pogledati predsjednik HNS-a Davor Šuker, a kapetan Darijo Srna otkrio je kako su reprezentativci imali ‘ozbiljan’ sastanak.

- Napravili smo analizu svega što je bilo i okrenuli se onom budućem. Jedina misao je Francuska 2016. godine - rekao je Darijo Srna, kojemu se jako sviđa pomlađivanje momčadi.

- Dobro je da su stigli novi mladi igrači. To je samo dokaz naše snage. Naravno da me pitaju za savjete, ja sam u reprezentaciju ušao s 21 godinom i, evo, još sam tu - kaže Srna, koji je nakon razgovora s izbornikom Kovačem odlučio odraditi i ovaj ciklus:

- Niko je rekao da mu trebam, zato sam ovdje.

Skupe ulaznice mogle bi "otjerati" vjerne navijače

Danas na blagajnama Maksimira počinje prodaja ulaznica za utakmicu s Maltom. Zapad dolje je 250 kuna, istok 120. HNS je pretjerao s cijenama za ovako slabašnog protivnika, a tu je i loše vrijeme. Bit će dobro ako u utorak na Maksimir dođe 7000-8000 navijača. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 101

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo