To je to što me zanima!

Ivica Olić u nemilosti trenera, Tin Jedvaj vratio se nogometu

Okršaj trojice hrvatskih nogometaša u Hamburgu završio je bez pobjednika i bez golova. Olić nije igrao za HSV, Iličević je 90 minuta, a Bayeru se vratio Tin Jedvaj
Vidi originalni članak

U devetom kolu njemačke Bundeslige većih iznenađenja nije bilo, Bayern je rutinirano stigao do pobjede na gostovanju u Bremenu kod Werdera (1-0) i nakon dugo vremena strijelac nije bio Robert Lewandowski, već je za pobjedu zabio Thomas Müller. Također, Wolfsburg je napokon potvrdio ulogu favorita.

Nije bilo lako, vodili su "vukovi" 2-0 protiv Hoffenheima i sve se doimalo idealni, ali kako to već biva ove sezone, uspjeli su zakomplicirati situaciju. Gosti su izjednačili na 2-2 i samo zahvaljujući danas sjajnom Kruseu i njegova tri gola uspio je Wolfsburg doći do vrijedna tri boda.

Svakako mu je pomoglo što je Schalke pobijedio Herthu 2-1 jer su je sad preskočili u poretku. Wolfsburg na četvrtom mjestu ima 15 bodova, Hertha je peta sa 14, Schalke treći s 19, a potom su na vrhu Borussia Dortmund (20) i Bayern (27).

Što se naših nogometaša tiče, svi su bili na "repertoaru" u jednom susretu. Oporavljeni Tin Jedvaj zaigrao je nakon pet mjeseci posljednjih pola sata za Bayer na gostovanju kod HSV-a, za koji je cijeli susret odigrao Ivo Iličević, a Ivica Olić ostao je na klupi. Završilo je 0-0.

Bundesliga, 9. kolo:

  • Augsburg - Darmstadt 0-2 (Wagner 7', Niemeyer 29')
  • HSV - Bayer Leverkusen 0-0
  • Schalke - Hertha 2-1 (Hoewedes 27', Meyer 90' / Kalou 73')
  • Werder - Bayern 0-1 (Müller 23')
  • Wolfsburg - Hoffenheim 4-2 (Kruse 1', 62', 83', Bas Dost 7' / Toljan 29', Schmid 54')
  • Eintracht Frankfurt - Borrusia Mönchengladbach 1-5

>>> Kako izabrati kvalitetan, a super povoljan laptop?

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 19.10.2015.

    žao mi je Olića, godine čine svoje, mislim da je uspješnoj karijeri došao kraj....

  • El Tractor 18.10.2015.

    Ne kužim šta bi Olić htio, možda igrati u prvih 11, njemu je cilj otići u Francusku i zato ne želi otići u MLS ili tako neku ligu, a ne bude li igrao nadam se da će onaj ispuniti svoje obećanje i ne zvati nekog tko nije u formi (iako kapa dolje Oliću za sve, čak bi rekao da se više trudi od drugih, ali su ga godine uhvatile)

  • LukaRadić 17.10.2015.

    Jedvaj kralj mmmm

Komentiraj...
Vidi sve komentare