To je to što me zanima!

Ivica senzacionalan osmi u spustu u Chamonixu!

Kad sam ušao u ciljnu ravninu, pogledao semafor i vidio jednoznamenkasti broj, mislio sam da je greška, da se semafor pokvario, rekao je Kostelić
Vidi originalni članak

E, da mi je u spustu završiti među deset, vrijedilo bi to kao slalomska medalja, Ivičine su riječi. U subotu u Chamonixu, njegov san se ostvario.
- Stari ovo je nemoguće, prestrašno - euforično je počeo Ivica. Svakih nekoliko sekundi bi zastao, jer  prilazili su mu ostali skijaši pružavši mu ruku. Svi su željeli čestitati.
- Kad sam ušao u ciljnu ravninu, pogledao semafor i vidio jednoznamenkasti broj, mislio sam da je nekakva greška, da se semafor pokvario. Nisam mogao vjerovati - rekao je Ivica.
Na prvom prolaznom vremenu Ivica je imao najbrže vrijeme, da bi na kraju za pobjednikom Marcom Sullivanom zaostao 88 stotinki.
- Jedan od najdražih uspjeha u karijeri koji se može mjeriti s nekim slalomskim pobjedama - gotovo je u jednom dahu izgovorio Ivica. Sutra se u Chamonixu vozi superkombinacija.
- Ma neću sada o tome razmišljati. Cijelu dan ću uživati, ovo je za mene još uvijek nemoguće. O kombinaciji ću razmišljati tek u nedjelju ujutro - rekao je Ivica Kostelić.

ANA BEZ DRUGE VOŽNJE
Jedina hrvatska predstavnica u veleslalomu u njemačkom Ofterschwangu Ana Jelušić završila je 45. s tri sekunde i 42 stotinke zaostatka za Nicole Hosp. Danas je na rasporedu slalom, Anina najbolja disciplina. Osim nje, na stazi će se naći i Nika Fleiss te mlada Sofija Novoselić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare