To je to što me zanima!

Ivica: Staza u Wengenu je dobra za sjajne rezultate

Prošle godine Ivica Kostelić je u superkombinaciji u Wengenu bio odličan četvrti, sa zaostatkom od 20 stotinki za trojicom najbržih skijaša
Vidi originalni članak

Između Ivice i Wengena postoji neka tanka nit, odnosno tajna veza, kako je znao govoriti najbolji hrvatski skijaš. Čak je četiri puta bio na postolju, 2002. na najvišoj stubi.
- Volim ovdje skijati. Adelboden je vratio samopouzdanje i vjeru u dobar rezulat - rekao je Ivica. Kombinacijski spust skraćen je i počinje odmah ispod Hundschopfa (dio spustaške staze s najvećim nagibom u Svjetskom kupu).
- Da, spust je skraćen i to je dobro. U gornjem dijelu staze Ivica ima najveće zaostatke - rekao je direktor reprezentacije Vedran Pavlek. Prošle godine Ivica je u superkombinaciji u Wengenu bio četvrti, sa 20 stotinki zaostatka za postoljem.
- Vjerujem da mogu ove sezone do postolja, možda i pobjede. Zašto ne u Wengenu, stazi na kojoj sam već napravio sjajne rezultate - najavio je Ivica. Osim njega, nastupit će Natko Zrnčić Dim, koji je na zadnjem treningu spusta u četvrtak bio 22.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare