To je to što me zanima!

Ivica Šurjak: Sudac je više morao paziti na grubosti

Znam da je riječ o mladom i neiskusnom sucu, no suci bi općenito morali više paziti na oštre startove i u korijenu rezati grubosti, kaže Šurjak
Vidi originalni članak

Dosta kritike iz redova Hajduka nakon utakmice je odaslano na račun mladog suca Marka Matoca iz Zaprešića, koji nije na vrijeme sankcionirao otezanje igre i oštre startove gostiju.
- Znam da je riječ o mladom i neiskusnom sucu, no suci bi općenito morali više paziti na oštre startove i u korijenu rezati grubosti - rekao je Ivica Šurjak.

I ANDRIČEVIĆU SU KAO I TAYLORU GOVORILI DA NIJE DOSTA AGRESIVAN
Nogometni profil Marija Andričevića neodoljivo podsjeća na profil Martina Taylora, koji je ozlijedio Eduarda da Silvu. Obojicu suigrači i treneri opisuju kao mirne i povučene igrače koji nisu skloni pogibeljnim startovima. Obojici su treneri zamjerali da ne igraju dovoljno agresivno. Valjda su tu opasku shvatili doslovno pa otišli iz krajnosti u krajnost. I sad ćemo ih svi pamtiti kao preagresivne.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rođo1 20.04.2008.

    javio se pravi pa on je ubijo čovjeka u moru pa nije nikad odgovarao i ima obraza nešto reći.ovo je bio nesretan slučaj na terenu a gos.šurijak je plovio u zabranjenoj zoni i ubio.pa bježi od odgovornosti jer je on šurijak legenda ajduka a svi ostali su niko i ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare