To je to što me zanima!

Tucak vratio Dobuda nakon što je odradio kaznu od 4 godine

Ivica Tucak, izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije objavio je 19 kandidata među kojima je i Dobud, no upitno je hoće li moći doći jer je cijeli klub Pro Recco u samoizolaciji
Vidi originalni članak

Zbog nesporazuma, koji je rezultirao suspenzijom, Nikša Dobud (35) je 2016. godine izgubio svaku šansu za povratak na terene sve do travnja 2019. godine kada je potvrđeno da će igrati za talijanski Pro Recco. A sad se vraća i među reprezentativce za predstojeći HEP kup, odlučio je izbornik Ivica Tucak.

DOPING SKANDAL Nakon četiri godine suspenzije Dobud će zaigrati za Pro Recco

S obzirom da je cijeli Pro Recco u samoizolaciji, upitno je hoće li Dobud i Marko Bijač igrati. Maro Joković također je u izolaciji tako da ćemo konačnu listu kandidata tek saznati. 

Izbornik je objavio listu kandidata za treninge "barakuda" koji su planirani u Zagrebu, s početkom 22. listopada, te za međudržavni turnir HEP kup, također u Zagrebu, od 26. do 28. listopada ove godine. 

DOPING AFERA Žestoka kazna: Nikša Dobud suspendiran na četiri godine!

Nakon što mu je Finina antidopinška komisija izrekla kaznu od četiri godine suspenzije, ona je potvrđena i od strane Sportskog arbitražnog suda (CAS). 

Dobud nije kažnjen zbog uzimanja nedopuštenih sredstava, nego jer je izbjegao testiranje u svom domu samo nekoliko sati nakon nego što je bio negativan na testu nakon utakmice protiv Crne Gore u Budvi. 

Stručni stožer hrvatske reprezentacije za navedene pripreme i HEP kup turnir u Zagrebu činit će, uz izbornika Ivicu Tucka, pomoćnici Mile Smodlaka, Sandro Sukno i Igor Pezelj, kondicijski trener Pero Kuterovac, fizioterapeuti Damir Luketić i Zlatko Kercel te psihologinja Renata Barić.

DOBRODOŠAO NATRAG Dobud se vratio nakon četiri godine suspenzije! Zabio dva...

U ponedjeljak, 26. listopada Hrvatska će igrati protiv SAD-a u 18:45 sati, a u srijedu je prema rasporedu utakmica protiv Crne Gore, također u 18:45 sati.

Popis reprezentativaca

golmani:
1. Marko Bijač
2. Ivan Marcelić
3. Toni Popadić
4. Marin Šparada

centri:
5. Luka Lončar
6. Josip Vrlić
7. Nikša Dobud

braniči:
8. Andro Bušlje
9. Ivan Buljubašić
10. Rino Burić
11. Hrvoje Benić

napadači
12. Luka Bukić
13. Ante Vukičević
14. Loren Fatović
15. Franko Lazić
16. Xavi Garcia
17. Lovre Miloš
18. Ante Visković
19. Zvonimir Butić

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gerald1234 20.10.2020.

    Jel taj Tucak pomlađuje ili postaruje reprezentaciju? Ne shvatljivo je da zove covjeka od 35 god u reprezentaciju koji je u zadnjih 6 god odigrao 10 utakmica a o tome da ni on ni poziv da se vrati u repku nije primjer mladima je bez predmetno pricati

  • 20.10.2020.

    Kao primjer mladima uopce Dobuda nebi se smjelo pozivati u reprezentaciju, ovo je poruka pijte i smrkajte i repka je uz vas. Strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare