To je to što me zanima!

Ivice, dolazi odmah: Harrell je otišao, Clippersima fale centri

Clippersi se u Orlandu pripremaju za nastavak NBA-a u sezoni čiji su prvi dio odigrali sjajno, ali u kampu su desetkovani. Ivica Zubac još nije stigao, a trener Doc Rivers ne želi o tome
Vidi originalni članak

Centar Los Angeles Clippersa Montrezl Harrell (26) napustio je izolirani prostor NBA kampa u Orlandu, zbog hitnog slučaja u obitelji, objavili su američki mediji.

Nije poznato kad će se Harrell ponovno pridružiti momčadi, kojoj njegovim odlaskom ostaje velika rupa u reketu, gdje je na centarskoj poziciji ostao tek 35-godišnji francuski veteran Joakim Noah, kojeg su Clippersi angažirali neposredno prije prekida natjecanja u ožujku te tek treba zabilježiti svoj prvi nastup u ovoj sezoni. Posljednju utakmicu je odigrao prošle sezone za Memphis u kojem je imao prosjek od 7,1 koševa i 5,7 skokova.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako zakucava Kristina, djevojka Ivice Zupca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Startni centar Clippersa, hrvatski reprezentativac Ivica Zubac (23) još se nije pojavio u Orlandu, a nema ni krilnog centra Marcusa Morrisa. U Disney Worldu se nije pojavio ni bek Landry Shamet, a momčadi se tek u petak priključio krilni igrač JaMychal Green.

Trener Clippersa Doc Rivers (58) odbija govoriti o igračima koji se ne nalaze u Orlandu i njihovom sadašnjem statusu.

- Iskreno, nemam pojma. Čak ni ne provjeravam. JaMychal me jako iznenadio kad se pojavio na treningu... S obzirom da su u karanteni i ostalim stvarima, nikad ne znaš - izjavio je Rivers.

Ivica Zubac je kao startni centar imao prosječan učinak od osam koševa i 7,2 skokova, a Harrell je donosio energiju s klupe te sa 18,6 koševa i 7,1 skokova imao uvjerljivo najbolji učinak među visokim igračima.

Do početka natjecanja u Orlandu ostalo je samo 12 dana, a Clippersi su među favoritima u borbi za ovogodišnji naslov prvaka. No taj bi status bio ozbiljno narušen ostanu li još dugo u okrnjenom sastavu.

U prvom dijelu sezone bili su druga najbolja momčad Zapadne konferencije s omjerom 44-20, malo iza gradskih rivala Lakersa koji su na 49-14. Baš će obračun losanđeleskih klubova biti među prvima na programu u noći na 31. srpnja. Nakon toga Clippersi će odigrati još sedam utakmica prije doigravanja.

- Što se tiče igrača koji su se pojavili ili se nisu pojavili, mi o tome ne govorimo. I dalje nećemo o njima govoriti - rekao je Rivers.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 18.07.2020.

    Danasnji sport, bez publike nikoga ne zanima...

  • 18.07.2020.

    Nitko ne prati niti ikog zanima NBA a pogotovo naši igrači...

  • korisnik24 18.07.2020.

    Zas zubac nije tamo u orlandu

Komentiraj...
Vidi sve komentare