Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ivice, dolazi odmah: Harrell je otišao, Clippersima fale centri

Ivice, dolazi odmah: Harrell je otišao, Clippersima fale centri

Clippersi se u Orlandu pripremaju za nastavak NBA-a u sezoni čiji su prvi dio odigrali sjajno, ali u kampu su desetkovani. Ivica Zubac još nije stigao, a trener Doc Rivers ne želi o tome

VIDEO

Centar Los Angeles Clippersa Montrezl Harrell (26) napustio je izolirani prostor NBA kampa u Orlandu, zbog hitnog slučaja u obitelji, objavili su američki mediji.

Nije poznato kad će se Harrell ponovno pridružiti momčadi, kojoj njegovim odlaskom ostaje velika rupa u reketu, gdje je na centarskoj poziciji ostao tek 35-godišnji francuski veteran Joakim Noah, kojeg su Clippersi angažirali neposredno prije prekida natjecanja u ožujku te tek treba zabilježiti svoj prvi nastup u ovoj sezoni. Posljednju utakmicu je odigrao prošle sezone za Memphis u kojem je imao prosjek od 7,1 koševa i 5,7 skokova.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako zakucava Kristina, djevojka Ivice Zupca

Pokretanje videa...

Kako zakucava Zupčeva djevojka 00:36

Startni centar Clippersa, hrvatski reprezentativac Ivica Zubac (23) još se nije pojavio u Orlandu, a nema ni krilnog centra Marcusa Morrisa. U Disney Worldu se nije pojavio ni bek Landry Shamet, a momčadi se tek u petak priključio krilni igrač JaMychal Green.

Trener Clippersa Doc Rivers (58) odbija govoriti o igračima koji se ne nalaze u Orlandu i njihovom sadašnjem statusu.

- Iskreno, nemam pojma. Čak ni ne provjeravam. JaMychal me jako iznenadio kad se pojavio na treningu... S obzirom da su u karanteni i ostalim stvarima, nikad ne znaš - izjavio je Rivers.

Ivica Zubac je kao startni centar imao prosječan učinak od osam koševa i 7,2 skokova, a Harrell je donosio energiju s klupe te sa 18,6 koševa i 7,1 skokova imao uvjerljivo najbolji učinak među visokim igračima.

Do početka natjecanja u Orlandu ostalo je samo 12 dana, a Clippersi su među favoritima u borbi za ovogodišnji naslov prvaka. No taj bi status bio ozbiljno narušen ostanu li još dugo u okrnjenom sastavu.

U prvom dijelu sezone bili su druga najbolja momčad Zapadne konferencije s omjerom 44-20, malo iza gradskih rivala Lakersa koji su na 49-14. Baš će obračun losanđeleskih klubova biti među prvima na programu u noći na 31. srpnja. Nakon toga Clippersi će odigrati još sedam utakmica prije doigravanja.

- Što se tiče igrača koji su se pojavili ili se nisu pojavili, mi o tome ne govorimo. I dalje nećemo o njima govoriti - rekao je Rivers.

(jt)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani