To je to što me zanima!

Ivicu Kostelića ispratili Janica i djevojka Elin: A sad do Grčke

Čamcem će idućih tjedana prijeći par tisuća kilometara. U marini u Ićićima okupila se probrana ekipa. Sestra Janica i djevojka Elin ispratili su skijaša u pustolovinu
Vidi originalni članak

Testiranja u Dresdenu bila su OK i sad se konačno mogu odmoriti, izjavio je Ivica Kostelić. 

Bivši prvi skijaš svijeta čamcem će u sljedeća tri tjedna prijeći nekoliko tisuća kilometara. U marini u Ićićima okupila se probrana ekipa. Sestra Janica i njegova djevojka Elin ispratili su skijaša u novu pustolovinu.

- Idem prema Jonskim otocima, pa prema Peloponezu, a potom prema Korintskom kanalu. Bit će to prava uživancija - rekao je 33-godišnji Kostelić i dodao:

- Veselim se pravom odmoru kakav sam želio i volim jer su to jedina tri tjedna tokom godine kad se mogu opustiti i uživati u ronjenju i moru.

U društvu prijatelja bit će tri tjedna, koliko je procijenio da će trajati nova avantura.

- Siguran sam da ćemo se dobro zabaviti. I napuniti baterije za novu sezonu - rekao je Ivica, kojem ovo nije prva pustolovina.

Prije nekoliko godina imao je 20-dnevnu avanturu po Jadranu. A nakon osvojenih medalja u Vancouveru 2010. godine odlučio se nagraditi i udaljiti od poznatog terena, te je zaplovio prema Malti. U društvu Slavena Ružića, servisera i trenera, prešao je 2000 kilometara.

- Zaustavljat ćemo se samo radi goriva. Plovit ćemo oko pet sati dnevno - zaključio je Ivica Kostelić, koji bi se u marinu u Ićićima trebao vratiti oko 25. lipnja.

Nova sezona počinje krajem listopada.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MisterMe 05.06.2012.

    zar neces gledat Hrvatsku na euru :O

  • dolly monn 05.06.2012.

    Ivice sretan put i uživaj,zaslužio si.

  • lik333 05.06.2012.

    Po naslovu članka očekivao sam makar da ide s nekakvom jedirlicom ili nesto tako, kad ono ruglo od glisera od 15ak metara sa motorom od 300 konja. Stvarno podvig vrijedan veličanja!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare