To je to što me zanima!

Ivković: Ispraznili smo se. Koji je razlog, ne znam. Ali to nije to

Nema nas u igri s loptom, ne možemo doći u situaciju da zaprijetimo. Kod ovakvih momčadi moraš biti s loptom opasan da te se prestraše
Vidi originalni članak

Tomislav Ivković u poluvremenu utakmice Hrvatska - Argentina (0-3) komentirao je loše izdanje "vatrenih" bez udarca u okvir i nakon primljenih golova Lea Messija iz penala i Juliana Alvareza iz kontre.

POGLEDAJTE ANALIZU UTAKMICE IZ STUDIJA 24SATA

- Nemamo nijednog pojedinca osim Kovačića nešto na refule da napravi. Preširoko stojimo, ne dupliramo, ne čuvamo leđa jedni drugima. Lako nas prolaze, greške su kod postavljanja i kod raščišćavanja jednog i drugog gola - rekao je Ivković u emisiji Qatara HTV-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo pravi, nemamo energiju i agresivnost, kao da smo se ispraznili. Koji je razlog, ne znam, ali to nije to. Nema nas u igri s loptom, ne možemo doći u situaciju da zaprijetimo. Kod ovakvih momčadi moraš biti s loptom opasan da te se prestraše. Korner ne izvodimo direktno, nego na drugog i trećega, nakon toga primimo gol. Nismo momčad kakva smo bili...

Imao je zamjerke i na bekove.

- Juranović je otišao dvaput, Sosa je jednom centrirao. Ne mogu reći da se ne bore, ali nije bilo dovoljno. Preduboko je Lovren ostao, morao je više izaći. Nažalost, nije ni Sosa pravi nakon nekoliko krivih paseva. Ne možemo odigrati lošije nego što smo odigrali u prvom poluvremenu - rekao je Ivković.

Ništa bolje nije donijelo drugo poluvrijeme. Messi je provozao Gvardiola u 69. minuti i poslužio Alvareza za drugi gol i 3-0 u 69. minuti. Bio je to kraj hrvatskih nada. U subotu idemo po brončanu medalju protiv poraženoga iz okršaja Francuske i Maroka.

Nakon emisije Ivković je bio nešto optimističniji.

- Modrić i Kovačić spuštaju glave, zaboravili su kakvo su čudo napravili. Idemo u borbu za broncu, po mojoj procjeni protiv protivnika s kojim smo igrali u grupu. Nisu mogli, jednostavno nije išlo. Kad glava nije svježa, onda te ne sluša ni tijelo...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • D.Vader_43 13.12.2022.

    valjda se svi novinari u Hr boje Lovrena pa je Tomo pokazao koja je to rupa ali na žalost cijelo prvenstvo se šuti o tome

  • podevčevo 13.12.2022.

    Negdje sam napisao da nam je fifa namjestila Orsata da nas pokrade što je ovaj i učinio,nepostojeći penal i ode utakmica u drugom smjeru,do tad nam nisu mogli ništa,poslije (nezasluženog)vodstva dobili su vjetar u leđa.Nakon toga bili su bolji i zasluženo pobijedili.Ipak smo mi mala zemlja i nemamo Messija da nas suci guraju!Bojim se samo da nakon svega ne bude drvena medalja!

  • Janka Puszta 13.12.2022.

    Ljubomora je to moj Tomislave. Ljubil si rit Mamiću godinama, puštal utakmice kao trener lokomotive samo da te dene za trenera Dinama jednog dana, ali nisi dočekal, a u reprezentaciji kaj bi mogel čistiti kopačke, i to Budimiru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare