To je to što me zanima!

Ivković: Ostajem Lokomotivin trener, nisam ponudio ostavku

"Nikome nisam ponudio ostavku, ostajem jer je iza nas najbolja sezona u povijesti kluba. Ne vidim zašto bih odlazio. Još smo mlađi nego lani, a jednako dobri"
Vidi originalni članak

Utakmica protiv Rijeke trebala je biti posljednja Ivkovićeva na klupi Lokomotive. Odluka je bila donesena i prije tog poraza, ali se u Maksimiru dogodio preokret.

- Sporazumno smo se dogovorili o raskidu, došlo je do zasićenja - rekao nam je tijekom dana Dennis Gudasić, direktor lokosa.

A na press konferenciji druga priča.

- Nikome nisam ponudio ostavku, ostajem jer je iza nas najbolja sezona u povijesti kluba. Ne vidim zašto bih odlazio. Još smo mlađi nego lani, a jednako dobri. Želim ostati trener Lokomotive - izjavio je Tomislav Ivković.

Nakon zadnje utakmice polusezone nikome ništa nije jasno.

Jasno je međutim, da je Liga 10 pun pogodak i da je Andrej Kramarić čudo od napadača.

- Liga 10 je fenomenalna, svatko svakoga može dobiti. Što se Andreja tiče, bio bih sretan da se nađe u avionu za Brazil, ali to morate pitati izbornika. Bilo mu je teško napustiti Zagreb, a još traje faza adaptacije iako smo ga mi prihvatili - rekao je Matjaž Kek.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Crveni jastreb 20.12.2013.

    Pa daj se više odluči,ko polu kurva si, malo bi malo nebi.

  • shit_happens_ 20.12.2013.

    bez veze

  • jožek2 20.12.2013.

    Tomice bio si veliki sporaš , vratar svjetskog renomea , dans si uspješan trener u malom klubu , vjerojatno mamić računa na tebe čim bracek zabrlja, ali mislim da bi ti pametnije bilo da se makneš od mamićevih jer ćeš doživjeti sramotu, blamažu, i poniženje kao i svi treneri do sada ,a samo u ovoj sezoni ih se šest izmjenilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare