To je to što me zanima!

Ivković: Volio bih da i nakon nas Igoru Tudoru pukne glas

Volio bih da je Hajduk dobio Dragovoljca 4-1, a ne obrnuto jer će poslije ovog rezultata biti motiviraniji i htjet će se iskupiti pred svojim navijačima, kaže trener Lokomotive
Vidi originalni članak

Trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića nije oduševila pobjeda Hrvatskog dragovoljca protiv Hajduka, jer će sljedeći protivnik lokosa na Poljudu u ponedjeljak imati motiv više kako bi se iskupio.

- Volio bih da je Hajduk dobio Dragovoljca 4-1, a ne obrnuto jer će poslije ovog rezultata biti motiviraniji i htjet će se iskupiti pred svojim navijačima i pokazati da im je to bio samo loš dan. A ja bih volio da i poslije naše utakmice Tudoru pukne glas tako da neće moći doći na 'presicu' - rekao je Ivković, koji u posljednje tri utakmice nema dobar omjer s 'bijelima':

- Očekujem neizvjesnu utakmicu, izgubili smo tri zaredom na isti način. Nisu oni imali uvijek igrača više ili prevlast na sredini terena gdje su nas ubijali ulaskom veznjaka iz drugog plana kao Andrijašević, Sušić ili Pašalić. Glupo je reći da ćemo se bolje pripremiti, ali ovoga puta ću ja ući pametnije nego u protekle tri utakmice.

Ivković je otkrio da će Zelenika biti spreman kao i Chago, ali ne i Musa.

- Morat ću nešto promijeniti protiv Hajduka, Šovšić će sigurno igrati - rekao je trener Lokomotive i dodao:

- Pritisak postoji, ne idemo na izlet, idemo odigrati maksimalno da ostanemo barem do zadnjeg kola sa Splitom na dva boda. Pa neka ta utakmica u zadnjem kolu odluči tko će ući u Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • dario1983 18.04.2014.

    sve dobro kaze ivkovic samo mi se ne svida razmisljanje da ostanu na 2 boda za splitom, umjesto da i jedni i drugi prestignu hajduk pa da nas vise ne sramoti hajduk u europi

  • dario1983 18.04.2014.

    vec vidim 1:5 i kopanje grobova na poljudu i vrece za smece sa brojevima igraca

  • diba_1 18.04.2014.

    gospodine Ivković, lijepo je živjeti u nadi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare