To je to što me zanima!

Ivo Karlović ide u knjige rekorda, a trener u ribiče

Hrvatski tenisač Ivo Karlović prekinuo je suradnju s rumunjskim trenerom Simonom Cornelom nakon poraza od Kolumbijca Alejandra Falle
Vidi originalni članak

Rad s Karlovićem bio je zanimljiv, ali svemu dođe kraj. Vjerujem da Ivo može još napredovati. A ja ću se posvetiti ribolovu. Dosta je bilo, izjavio je Rumunj Simon Cornel, koji više nije trener našem najboljem tenisaču na Touru.
Ivo Karlović, 21. tenisač svijeta, teško je podnio poraz u pariškoj Bolonjskoj šumi. Nije ga utješio niti podatak da je “iskrcao” rekordnih 39 asova na Roland Garrosu.
- Odmorit ću se od brojnih putovanja. Ali sigurno ću ubrzo preuzeti nekog drugog tenisača - kaže rumunjski trener Simon Cornel.
Div sa Šalate, kojem je ove sezone najbolji rezultat polufinale Rotterdama, sprema se za travnatu sezonu. Podlogu na kojoj je osvojio Nottingham prošle godine.
- Još je to daleko. Idem se prvo oporaviti u Zagreb. Ovo mi je svakako najgori poraz u karijeri. Užasno sam razočaran. To mi je najgori poraz na Grand Slam turnirima - zaključio je Zagrepčanin, koji je u pet nastupa na Roland Garrosu samo dvaput prošao 1. kolo.
Inače, Karlović je potvrdio dolazak na ATP turnir u Umagu, gdje će nastupiti i Ivan Ljubičić.



PROKLETSTVO PETOG SETA I U WIMBLEDONU

Nisam uopće razmišljao o petom setu. Nikad o tome ne razmišljam. Doći će jednom i pobjeda, osvrnuo se Div na podatak da je na 0-9 u mečevima u pet setova.
Uskoro ga očekuje nastup na Wimbledonu. Iako je tamo jedanput igrao i u osmini finala, već tri godine “padao” je u 1. kolu. Sva tri puta u pet setova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare