To je to što me zanima!

Iz Fife potvrdili: Rusija i Katar lako bi mogli ostati bez SP-a!

Ako se dokaže da su SP dobili zbog kupljenih glasova, moguće je da ostanu bez turnira. No do ovog dana takvi se dokazi nisu pojavili, rekao je Domenico Scala...
Vidi originalni članak

Rusija je domaćin Svjetskog prvenstva 2018. godine, a Katar 2022. Zasad. 

Jer tko zna što će još isplivati na površinu iz Fifine močvare, koja svaki dan otkriva nešto novo. Od korupcije, koja je očito duboko ukorijenjena u cijelu organizaciju, pa do dokaza i računa u američkim bankama preko kojih su Fifini dužnosnici beskrupulozno trošli novac namijienjen djeci i siromašnim zemljama za razvoj nogometa.

Sepp Blatter je podnio ostavku četiri dana nakon reizbora, većina visokih dužnosnika je ili u zatvoru ili na tjeralici, a Fifin glavni čovjek za reviziju rekao je kako nije nemoguće da Rusija i Katar ostanu bez svjetskih prvenstava. Bila bi to prava katastrofa za nogomet i pitanje gdje bi se onda održala svjetska prvenstva.

- Ako se dokaže da su dobili domaćinstvo zbog kupljenih glasova, moguće je da ostanu bez svjetskih prvenstava. Do ovog dana takvi se dokazi nisu pojavili - kaže Fifin čovjek u odboru za reviziju Domenico Scala u intervjuu za Sonntagszeitung.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • sena2 10.06.2015.

    Haha..Evo ga nas dopisnik iz Katalonije...Nas slavni romanopisac...

  • tomicalomica 09.06.2015.

    Koji je ovo poznati Hajdukovac sa Blatterom ne mogu se sjetiti ?

  • Space Burek 08.06.2015.

    svi normalni ljudi znaju da je katar kupio prvenstvo... treba to ukinuti sto prije, nema smisla unistiti jednu sezonu radi SP-a

Komentiraj...
Vidi sve komentare