To je to što me zanima!

Iz Hajduka: Kazne Krešimira Vlajčevića su teatar apsurda

Sama činjenica da je Vlajčeviću trebalo gotovo tri mjeseca da objavi kazne, govori o njegovoj neovisnosti i nepristranosti kod donošenja odluka, objavio je Hajduk
Vidi originalni članak

Nakon predsjednika N.O. Ljube Pavasovića Viskovića, o kaznama za derbi, koje je danas izrekao Krešimir Vlajčević, očitovao se priopćenjem i Hajduk:

"Kazne koje je izrekao disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević samo su nastavak teatra apsurda koji vlada na našoj nogometnoj sceni, a u kojem Hrvatski nogometni savez ne primjenjuje iste kriterije za sve sudionike u hrvatskom nogometu.

Sama činjenica da je Krešimiru Vlajčeviću, disciplinskom sucu Prve HNL - koji je u široj javnosti najpoznatiji kao osoba koja je primila pozajmicu od Dinama te unatoč tome nije trpio nikakve posljedice - trebalo gotovo tri mjeseca da objavi kazne, govori o njegovoj neovisnosti i nepristranosti kod donošenja odluka", stoji u Hajdukovom pripoćenju pa se nastavlja:

"Jedni kriteriji vrijede za vladajuću nomenklaturu HNS-a i njihove prijatelje, koji su zaštićeni i dozvoljeno im je sve dok drugi kriteriji vrijede za one koji ukazuju na nepravilnosti i nepoštenje u hrvatskom nogometu te u pravilu završavaju pod kaznama i suspenzijama.

Sucu Brunu Mariću koji je svojim sudačkim pogreškama pred očima cjelokupne javnosti izazvao pravi cirkus oko derbija dozvoljeno je da pjeva i svira na kućnim zabavama igrača Dinama te drži konferencije za novinare, suprotno i HNS-ovim kodeksima i pravilnicima.

Naravno za pogreške na derbiju od strane HNS-a dobio je pozitivnu ocjenu te i dalje nastavlja suditi utakmice u domaćim natjecanjima.

Alojziju Šuprahi koji je prvostupanjski osuđen zbog fizičkog napada na predsjednika Hajduka dozvoljeno je da i dalje obnaša funkciju člana IO HNS-a te je uz to nagrađen imenovanjem na listu delegata za utakmice Europske lige i "Youth Champions League.

Takve stvari i brojne druge primjere Hrvatski nogometni savez tolerira, a Hajduka i njegovo vodstvo drastično se kažnjava. 

Stoga ova odluka o kazni, ma koliko bila drastična, nije nas iznenadila i neće nas zaustaviti u borbi za ravnopravan status svih sudionika u hrvatskom nogometu", priopćila je uprava Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • malitechnicar 12.12.2015.

    Prava nepravda! Čovjek je oličenje borbe za pravdu. S njim je Hajduk mogao puno učiniti. Ali vratit će se on još jači za dobrobit Hajduka....Admine, budući si moj prijašnji komentar zabranio, a samo nebesa znaju zašto, nadam se da ti je ovaj po volji. Jesi sad sretan?! Čudni su ti kriteriji..

  • Trošislav 12.12.2015.

    Ma neka se više stane na kraj tom pavasoviću jer lik nije tu što želi dobro Hajduku nego radi vlastitog interesa triba ga potirat na goli otok.Brbljavko ima izgleda dobre agente koji istražuju u Hr nogometu kao Valdec.

  • 12.12.2015.

    Ne znam kako klub u blokadi igra prvu ligu i kupuje igrače?Takav klub bi odavno u drugoj državi završio u najnižem ligaškom rangu.Svi bi klubovi u ligi odahnuli,od ovog stalnog,neopravdanog kmečanja iz Splita.Sad čekam komentar nekog tovara kojemu je Brbic napunio glavu i opomenu od 24 sata jer vrijeđam njihov ajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare