To je to što me zanima!

Iz Lazija bijesni na Davida Silvu: Ne poštujem ga kao čovjeka!

Ništa nismo ni dogovorili s Laziom. David je iznenađen njihovom reakcijom. Svi mogu pričati što žele. Lazio je pregovarao s ljudima koji su predstavljali Davida, a ne s njim, odgovorio je otac Davida Silve...
Vidi originalni članak

Telefonske žice na relaciji Rim - Manchester su se zagrijale još prije dva mjeseca kada je Lazio po prvi put kontaktirao menadžere Davida Silve (34). Španjolskom veznjaku je istjecao ugovor s Manchester Cityjem, do novog dogovora nije došlo pa se tako Silva mogao posvetiti potrazi za novim klubom. 

Bilo je gotovo pa sigurno da će preseliti u Lazio. Čelnici rimskog kluba su trljali ruke jer su osigurali sjajnog igrača koji može još puno toga dati, a ne bi ni njemu bilo tako loše. Kako pišu Talijani, klub s Olimpica nudio mu je čak 10 milijuna eura po sezoni i čekao se samo kraj duge sezone. No onda ih je Silva izigrao. Više se nije javljao Laziju, a u ponedjeljak navečer je Real Sociedad neočekivano objavio kako je David Silva potpisao za njih. Dok su ga u Rimu očekivali na liječničkom, on se tajno sastao sa španjolskim klubom i dogovorio prelazak.

Ne moramo ni spomenuti koliko je to samo naljutilo klub iz Serie A.

- Imam golemo poštovanje prema njemu kao igraču, ali ne kao čovjeku - rekao je sportski direktor Lazija Igli Tare, ali odmah je dobio i odgovor s druge strane. No pomalo i čudan. Javio se otac Davida Silve koji tvrdi da su Rimljani bez razloga ljuti na njegovog sina jer do dogovora navodno nije ni došlo. A glavni argument mu je taj da je Lazio pregovarao sa Silvinim agentima, a ne s njim osobno. Zar menadžeri ne služe za pregovore oko transfera?

- Ništa nismo ni dogovorili s Laziom. David je iznenađen njihovom reakcijom. Svi mogu pričati što žele. Lazio je pregovarao s ljudima koji su predstavljali Davida, a ne s njim - rekao je David Jimenez.

S kim god da su pregovarali, sada je jasno da Silva neće put Rima. Vratio se u svoju Španjolsku nakon čak deset godina, ali ovaj put neće zaigrati za svoju Valenciju u kojoj je stasao kao igrač već za ambiciozni Real Sociedad koji je prošle sezone završio na šestom mjesto u La ligi, izborio finale Kupa te Europsku ligu.

Lazio se plasirao u Ligu prvaka, nudio je Silvi ogromnu plaću, ali očito nije mogao odbiti povratak u svoju Španjolsku... Makar i pod cijenu toga da ga zamrzi pola Rima.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIKE 18.08.2020.

    10 milijuna za 34-godišnjaka ?. To sada nudite kada vas je od*. Menadžeri ničemu ne služe pogotovo u Silvinoj situaciji, tu su da mu vode organizacijske poslove i slč.

Komentiraj...
Vidi sve komentare