Obavijesti

Sport

Komentari 2

Iz Lazija bijesni na Davida Silvu: Ne poštujem ga kao čovjeka!

Iz Lazija bijesni na Davida Silvu: Ne poštujem ga kao čovjeka!

Ništa nismo ni dogovorili s Laziom. David je iznenađen njihovom reakcijom. Svi mogu pričati što žele. Lazio je pregovarao s ljudima koji su predstavljali Davida, a ne s njim, odgovorio je otac Davida Silve...

VIDEO

Telefonske žice na relaciji Rim - Manchester su se zagrijale još prije dva mjeseca kada je Lazio po prvi put kontaktirao menadžere Davida Silve (34). Španjolskom veznjaku je istjecao ugovor s Manchester Cityjem, do novog dogovora nije došlo pa se tako Silva mogao posvetiti potrazi za novim klubom. 

Bilo je gotovo pa sigurno da će preseliti u Lazio. Čelnici rimskog kluba su trljali ruke jer su osigurali sjajnog igrača koji može još puno toga dati, a ne bi ni njemu bilo tako loše. Kako pišu Talijani, klub s Olimpica nudio mu je čak 10 milijuna eura po sezoni i čekao se samo kraj duge sezone. No onda ih je Silva izigrao. Više se nije javljao Laziju, a u ponedjeljak navečer je Real Sociedad neočekivano objavio kako je David Silva potpisao za njih. Dok su ga u Rimu očekivali na liječničkom, on se tajno sastao sa španjolskim klubom i dogovorio prelazak.

Ne moramo ni spomenuti koliko je to samo naljutilo klub iz Serie A.

Premier League - Manchester City v Norwich City

- Imam golemo poštovanje prema njemu kao igraču, ali ne kao čovjeku - rekao je sportski direktor Lazija Igli Tare, ali odmah je dobio i odgovor s druge strane. No pomalo i čudan. Javio se otac Davida Silve koji tvrdi da su Rimljani bez razloga ljuti na njegovog sina jer do dogovora navodno nije ni došlo. A glavni argument mu je taj da je Lazio pregovarao sa Silvinim agentima, a ne s njim osobno. Zar menadžeri ne služe za pregovore oko transfera?

- Ništa nismo ni dogovorili s Laziom. David je iznenađen njihovom reakcijom. Svi mogu pričati što žele. Lazio je pregovarao s ljudima koji su predstavljali Davida, a ne s njim - rekao je David Jimenez.

S kim god da su pregovarali, sada je jasno da Silva neće put Rima. Vratio se u svoju Španjolsku nakon čak deset godina, ali ovaj put neće zaigrati za svoju Valenciju u kojoj je stasao kao igrač već za ambiciozni Real Sociedad koji je prošle sezone završio na šestom mjesto u La ligi, izborio finale Kupa te Europsku ligu.

Brighton and Hove Albion v Manchester City - Premier League - AMEX Stadium

Lazio se plasirao u Ligu prvaka, nudio je Silvi ogromnu plaću, ali očito nije mogao odbiti povratak u svoju Španjolsku... Makar i pod cijenu toga da ga zamrzi pola Rima.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe