To je to što me zanima!

Iz Sassuola: Stiglo je nekoliko inozemnih ponuda za Vrsaljka

Stiglo je nekoliko ponuda za njega, uključujući i strane klubove. Napoli je konstantno zainteresiran već jednu godinu, ali nećemo ga pustiti tako lako, rekao je Giovanni Carnevali, sportski direktor Sassuola
Vidi originalni članak

Sportski direktor Sassuola Giovanni Carnevali potvrdio je da je talijanski klub dobio "nekolicinu ponuda" za Šimu Vrsaljka, uključujući i nekoliko stranih klubova.

Hrvatski reprezentativac je meta Juventusa već neko vrijeme, htio ga je i Milan, spominjala se i Barcelona, a sada je Carnevali potvrdio ponude nekoliko klubova i van Serie A.

- Stiglo je nekoliko ponuda za njega, uključujući i strane klubove - rekao je Carnevali u eteru Radio Kiss Kissa.

- Napoli je konstantno zainteresiran već jednu godinu, ali nećemo ga pustiti tako lako. Ukratko, analizirat ćemo sve dobre ponude koje su pristigle iz Europe.

Spominjalo se i da bi Napoli Sassuolu u zamjenu za Vrsaljka mogao ponuditi Omara El Kaddourija, ali Carnevali nije oduševljen takvim raspletom.

- El Kaddouri je sjajan igrač, ali mi smo dobro pokriveni na toj poziciji. Valdifiori i Strinić nisu loši, ali vidjet ćemo - zaključio je sportski direktor Sassuola.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • strmi007 24.05.2016.

    Može birati di ide

  • Exterminator 23.05.2016.

    Vrsaljka naši novinari sele već uporno 2 godine svaki prelazni rok a on ne ide nigdje ..daj odmorite malo

  • Korisnik444 23.05.2016.

    Nadam se da ce u City!Napoli ce bez Higuaina past puno.Juve je takodjer odlican izbor ali zelim nase igrace vidit u PL.I takodjer mislim da ce Ibra u City.(Rekao je da neigra cetvrtkom te je cak i hvalio Guardiolu) te covjek zeli osvojit LP dok jos moze

Komentiraj...
Vidi sve komentare