To je to što me zanima!

Iz svlačionice Milana na Poljud stigla čestitka, ali i odbijenica

Žao mi je što neću zaigrati za klub za koji navijam od kad znam za sebe, no Hajduk živi vječno pa ću i ja valjda jednom zaigrati za Hajduk, poručio je Stefan Simić koji ipak ne dolazi na Poljud
Vidi originalni članak

Jedna od brojnih rođendanskih čestitki stigla je Hajduku iz Milana, direktno iz svlačionice stadiona San Siro! Naravno, riječ je o čestitci igrača 'rossonera' Stefana Simića, koji je trebao pojačati redove Hajduka u ovom prijelaznom roku, no danas je ta mogućnost definitivno propala.

- Imao sam veliku želju doći na posudbu u Hajduk, nadao sam se do posljednjeg trenutka, no na žalost, čelnici Milana očito smatraju kako sam im potreban, tako da me ne puštaju u Split - javio se Simić iz Milana i dodao:

- Žao mi je što neću zaigrati za klub koji mi je u srcu od djetinjstva, za koji navijam od kad znam za sebe, ali život je takav. Nadao sam se da ću debitirati u 'bilom' dresu baš danas, na 105. rođendan Hajduka, kao što sam zaigrao za Hajdukov 100. rođendan u dresu Slavije. Bilo je to nezaboravno iskustvo, spektakl koji ću pamtiti dok sam živ. Na žalost, želja mi se neće ispuniti, ali bih iskoristio priliku čestitati rođendan mom Hajduku i svim njegovim navijačima. Hajduk živi vječno, pa valjda će se i meni jednom ukazati prilika da zaigram za Hajduk - nada se češki reprezentativac, koji redovito ljetuje u Supetru na Braču. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.02.2016.

    brbinjo je sposoban unistiti ronalda i messija u paketu za 6 mj nebi ni mogli cistiti wc vidimo po primjeru modric kovacic itd

  • GARFILD 13.02.2016.

    Stefane biži što dalje od Hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare