To je to što me zanima!

Iza su Bale, Ozil, Isco: Luka je Realovo pojačanje desetljeća!

Prema izboru Planet Footballa, hrvatski kapetan Luka Modrić, najbolje je pojačanje madridskog Reala u posljednjih deset godina. Od dolaska je odigrao 320 utakmica, zabio 20 golova, osvojio 4 LP-a i Zlatnu loptu...
Vidi originalni članak

"Tko bi drugi mogao biti na prvome mjestu? Modriću nije trebalo dugo da se prilagodi nakon dolaska 2012. iz Tottenhama za 30 milijuna eura, a nakon one slavne utakmice na Old Traffordu u Ligi prvaka, više se nije osvrtao", pohvalili su iz Planet Footballa Luku Modrića proglasivši ga najboljim pojačanjem Reala u posljednjem desetljeću. 

Iza sebe je Luka ostavio redom, od posljednjeg, 11. mjesta Angela Di Mariju, Mesuta Özila, Isca, Samija Khediru, Danija Carvajala, Garetha Balea, Keylora Navasa, Casemira, Raphaela Varanea i velikog Tonija Kroosa.

Dodajmo da u Lukinu ekipu nisu ušli niti Hazard, Vinicius, Courtois i mnogi drugi. 

Ipak, Modriću u konkurenciji nisu bila još neka sjajna imena Realove povijesti. 

Cristiano Ronaldo i Karim Benzema stigli su godinu ranije i zabili 688 golova. Sergio Ramos tu je od 2005. i odigrao je više od 400 utakmica u 2010-ima, a ni Marcelo, koji je stigao 2007., nije loš, smatra Planet Football. Moglo bi se tu dodati još odličnih igrača, Xabi Alonso, Kaka...

Mnoge od njih Real je platio puno više nego Modrića. Tako je za Balea iskrcao 101 milijun eura, za Jamesa Rodrigueza 75 milijuna, Viniciusa 45 milijuna, čak i Matea Kovačića 38 milijuna, a ove sezone za Hazarda 100 milijuna, Jovića 60, Militaa 50, Mendyja 48, a Rodryga 45 milijuna eura. Luka ih je koštao (samo) 35 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • LUKAM10 LEGENDA 03.01.2020.

    Orjuna na aparatima

  • Joe_Frazier 03.01.2020.

    Mamićev patuljak, vjerujem da mu je ta titula najdraža od svih koje je osvojio

  • DANIJEL 🐶 03.01.2020.

    A prvu szonu pa i mislim početak druge sezone proglašavan največim promašajem a Bale i Ozil to svakako jesu. Dojam je da se je Modrić profilirao u čisti 10-tku da bi bio još bolji, cjenjeniji, imao bi više prilike se pokazat kroz kreaciju, golove i asistencije jer u Dinamu je bio fantastičan kao 10., ovako se je pola karijere posvetio defanzivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare