To je to što me zanima!

Izazvao McGregora: Čekam te, bez rukavica, a boljem ide sve!

Kukavica je i prelako odustaje. Sve što je napravio posljednjih nekoliko godina to i potvrđuje. Idemo u borbu u kojem pobjednik uzima sve, a gubitniku ne ide ništa, pozvao je bivši sparing partner Conora McGregora
Vidi originalni članak

McGregor je veliki promašaj. Bolji je prodavač nego borac. Pa kada je on branio naslov u UFC-u? Što je on uopće napravio? A ima 31 godinu. Ja sam s 21 godinom osvojio drugi svjetski naslov, započeo je oštro Paulie Malignaggi (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov verbalni rat s Conorom McGregorom (31) traje oko dvije godine. Bili su sparing partneri uoči meča Irca s Floydom Mayweatherom u kolovozu 2017. godine, ali nakon što je Conor objavio fotografije i montirane snimke s treninga, Malignaggi se naljutio. I krenuo s provokacijama...

Sada se ponovno oglasio. I pozvao irskog borca na borbu bez rukavica u kojoj pobjednik odnosi sve.

- Conora muči to što sam ga ja razotkrio prije svih. Kukavica je i prelako odustaje. Sve što je napravio posljednjih nekoliko godina to i potvrđuje. Rado ću se boriti s njim. Idemo u borbu u kojem pobjednik uzima sve, a gubitnik neće dobiti ništa. Kaže da bi me u oktogonu dobio? Ma dajte... Borit ću se s njim i bez rukavica, možemo i boksati - rekao je Malignaggi talkSPORTu.

Conor McGregor nije se borio od prošlog listopada kada je izgubio od Khabiba Nurmagomedova. Prije nekoliko dana je misterioznom objavom na Twitteru najavio svoj povratak, a borba protiv još uvijek nepoznatog protivnika najavljena je za 14. prosinca u Dublinu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 20.09.2019.

    Jeli se ja to varam ili opet pivcici najglasniji?

  • bedak11 20.09.2019.

    Ovaj lik je najtuzniji, najpateticniji i najgori tip u povijesti borilackih sportova. Ovo je tuzno, bolesno. Ponasa se kao ostavljena slomljena bivsa cura koja ne moze preboliti prekid.

  • Ustani bane 2 20.09.2019.

    Šta kolindu ne izazove

Komentiraj...
Vidi sve komentare