To je to što me zanima!

Izbacila Donnu pa poludjela na kolege: Počistite svoje smeće za sobom, ovo je stvarno odvratno

- Tko god da je ovdje igrao, počistite svoja s*anja. Držimo naše terene čistima. Ovo je odvratno - izustila je Azarenka u videu objavljenom na Instagramu koji pokazuje smeće i boce uz klupu te potom snimila "tutorial" kako bi ga se trebalo riješiti
Vidi originalni članak

Više od godinu dana Viktoria Azarenka nikoga nije pobijedila na WTA Touru. Istina, tu je uračunato pola godine prisilne stanke zbog već poznate situacije, ali opet ružno zvuči za ne tako davno prvu tenisačicu svijeta i dvostruku pobjednicu Australian Opena.

VOLANI I BOJE Tenisačica Donna Vekić otkrila je svoje omiljene ljetne haljine

Crni je niz Bjeloruskinje počeo sredinom prošlog kolovoza u Cincinnatiju protiv Donne Vekić da bi ga na istom turniru, koji se sada, doduše, igra u New Yorku, i protiv iste protivnice prekinula.

No, ovo nisu redovi posvećeni njenim rezultatima, već njenoj poruci svojim kolegama i kolegicama o tome kako bi se trebali ponašati. Naime, Bjeloruskinja je tijekom treninga na jednom od terena kompleksa Flushing Meadowsa na terenu zatekla stvari kojima tamo nije bilo mjesto.

- Tko god da je ovdje igrao, počistite svoja s*anja. Držimo naše terene čistima. Ovo je odvratno - izustila je Azarenka u videu objavljenom na Instagramu koji pokazuje smeće i boce uz klupu te potom snimila "tutorial" kako bi ga se trebalo riješiti.

- Kada popijete vodu, ovdje imate prekrasnu kantu. Gledajte kako je lagano. To je to, sve što trebate učiniti.

Azarenka, danas 59. igračica svijeta, nakon Vekić (6-2, 6-3) protiv koje je djelomično podsjetila zašto je ranije ostvarila onakve rezultate, prošla je u Francuskinju Garciju (6-2, 7-6) pa u osmini finala slijedi joj još jednu, Alize Cornet (6-4, 7-4) i za prvo polufinale nakon Monterreya prošlog travnja igrat će protiv Jaberu ili McHale.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • eugen123 27.08.2020.

    obično ne volim ove što izbacuju Garciu al moram pohvaliti Vikachu koja igra odličan tenis ovaj tjedan. Sasvim je u pravu za ovo što je rekla.. pa dajte budite uredni nismo u srednjem vijeku da bacamo stvari uokolo i govna po ulici. Malo čistoće i kulture nebi škodilo...

  • Brozo 26.08.2020.

    svaka joj je na mjestu

  • Mrphy 26.08.2020.

    Dobro i kaže, al danas ljudi ne znaju što je to kultura uopće 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare