To je to što me zanima!

Izbacio Ronalda iz Kupa pa htio dres: Nije me pogledao. Pružio mi je ruku, osjećao se prijezir

Odrastao sam uz njegove snimke pa nisam htio ništa reći. Znam da je razočaran zbog poraza, ali me iznenadio njegov stav. Na terenu je vikao na suigrače, rekao je Francuz koji nije dobio Ronaldov dres
Vidi originalni članak

U polufinalu Kraljevog kupa u Saudijskoj Arabiji je Al Nassr izgubio od Al Wehde 1-0, a Cristiano Ronaldo (37) ostao je bez još jednog trofeja ove sezone. Proslavljenom Portugalcu to nije najbolje sjelo te se nakon utakmice nije ponio sportski.

KAD TE NEĆE... VIDEO Nervozni Ronaldo svađao se s klupom. Jeličićev Al Nassr ispao iz kupa unatoč igraču više

Naime, izgubili su golom Jean-Davida Beauguela u 23. minuti utakmice, a upravo je junak susreta nakon utakmice želio razmijeniti dres s portugalskom zvijezdom. Ali, to mu nije pošlo za rukom. 

- Malo sam razočaran. Nakon utakmice sam mu rekao kako sam njegov veliki fan i tražio sam dres. Nije me ni pogledao, samo mi je pružio ruku, a osjećao se prijezir u zraku - objasnio je Beaugel.

Francuz je šest godina mlađi od Ronalda, ali bio je daleko od razine klubova u kojima je svojevremeno igrao Portugalac. No, pratio je njegovu karijeru.

zaokupila se Oglasila se Georgina: Ronaldo je se želi riješiti, ovako se 'tješi'

- Odrastao sam uz njegove snimke pa nisam htio ništa reći. Znam da je razočaran zbog poraza, ali me iznenadio njegov stav. Na terenu je bio uznemiren i vikao na suigrače.
 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ajoj2 27.04.2023.

    koji id.otski tekst. nisam fan ronalda, ali sto bi on trebao, mijenjati dres sa svima koji to zele, i stati da te gleda u oci? pusti me na miru izgubio sam, hocu da nestanem odavde a ne da se sa tobom rukujem i smjeskam.

  • el_kapitan_ 27.04.2023.

    ak' mu je do majice, nek ode u fan shop i kupi tamo

  • no sleep 27.04.2023.

    Penaldo i Pessi

Komentiraj...
Vidi sve komentare