To je to što me zanima!

Izbori na Poljudu: Desetorica bi htjela biti "novi Marin Brbić"

Hajduk bi novog predsjednika trebao dobiti najkasnije do 29. svibnja. Danas će nadzornici pregledati prijave te formirati komisiju, koja će razgovarati s kandidatima
Vidi originalni članak

Pred Hajdukovim nadzornim odborom, koji se sastaje danas u 11 sati, naći će se desetak kuverti sa životopisima kandidata koji su se prijavili na natječaj za predsjednika uprave.

Kandidata na kraju može biti i više jer rok za prijavu istekao je tek sinoć u ponoć, a kandidature se mogu poslati i poštom.
Od Brbićeva nasljednika, osim uobičajenih uvjeta, traži se jasnija vizija razvoja i klupske infrastrukture.

Danas će nadzornici pregledati prijave, formirati komisiju, koja će razgovarati s kandidatima, a novog predsjednika Hajduk bi trebao dobiti najkasnije do 29. svibnja.

Među kandidatima najpoznatija su imena direktora Hajdukova marketinga Aljoše Bašića, zagrebačkog odvjetnika s dugogodišnjim iskustvom rada u nogometu Ivana Brlekovića, bivšeg pomoćnika ministra znanosti, obrazovanja i sporta Tomislava Paškvalina, privatnih poduzetnika Ivice Močića i Antonija Kuzmanića, privatnog poduzetnika s Hvara Damira Medvida, bivšeg direktora Zračne luke Zagreb Boška Matkovića...

Idi na 24sata

Komentari 14

  • miris kusa 03.05.2016.

    Tito Kirigin, bar bi vratili malo sjecanja na koja se loze zadnjih godina.....

  • zagro 03.05.2016.

    nema vama spasa tko god da dodje...vaša je realnost teška borba za 3-4 mjesto...

  • gjcezar 03.05.2016.

    Strasno koji kandidati! Nadam se da ce biti netko osim ovih navedenih inace potop do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare