To je to što me zanima!

Izbornik Dalić najbolji je trener, a HNS najbolji Savez u regiji!

Još jedno veliko priznanje dobila je hrvatska nogometna obitelj! Također, u okviru manifestacije nagradu za životno djelo dobili su legende Hajduka Ivica Šurjak i Ivan Gudelj
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i izbornik 'vatrenih' Zlatko Dalić primili su vrijedna priznanja na Simposaru, dvanaestom međunarodnom sportskom simpoziju, održanom u Sarajevu, pohvalio se HNS na svojim stranicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kustić je primio priznanje za najbolji Savez, a Dalić za najboljeg izbornika u regiji!

HNS su na Simposaru predstavljali član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar, tehnički direktor U-21 i A reprezentacije Stipe Pletikosa, glavni instruktor Petar Krpan i Kustićev asistent Blago Jakovljević.

ZBOG TROJICE IZGREDNIKA Uefa pokrenula postupak protiv HNS-a! Zbog ustaške zastave u Rijeci, u Osijeku bez publike? POKRENUT POSTUPAK PROTIV HNS-A Ekskluzivna fotografija: Zbog ove nam zastave prijeti kazna!

Također, valja spomenuti da su u okviru manifestacije nagradu za životno djelo dobili legende Hajduka Ivica Šurjak i Ivan Gudelj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Ivan Subasic 14.09.2023.

    Cijela RH se uvjerila nakon utakmice sa Osijekom kako funkcionira “ sudačka organizacija “ i sada ce svi klubovi koji drze do sebe biti glasniji kad vec HNS šuti. A vrijeme je da i DORH i USKOK procesljaju sto i po cijem nalogu se sudi te kako se ceka kraj prvenstva da se “ podijeli plijen”..…….

  • RCR-Dečec 14.09.2023.

    A o kojoj (kolikoj) regiji je riječ? Što je regija u ovom kontekstu? Bivša Juga?

  • 14.09.2023.

    Štimac tuče kravu u Indiji od muke garant

Komentiraj...
Vidi sve komentare