To je to što me zanima!

Izbornik: Laki golovi, isključenja i tu se više nismo mogli snaći...

Prvo poluvrijeme sigurno veseli, ali trebali smo ga produžiti i u drugome, ne samo do 40. minute. Očekujem da ćemo biti na tragu toga svih 60 minuta, rekao je Hrvoje Horvat nakon poraza od Francuske
Vidi originalni članak

Rezultati poluvremena govore sami za sebe. U prvome smo igrali pokretljivu obranu, dobro se vraćali i Francuzi su imali dosta poteškoća. U drugome smo primili dosta lakih golova, imali više isključenja. To nas je poremetilo i nismo se mogli snaći, rekao je Hrvoje Horvat.

Hrvatska je izgubila od Francuske 30-26 na startu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Montpellieru iako je vodila i pet razlike. Domaćini su u jednom trenutku izgledali gotovi, a na koncu nas srušili visokom razlikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nismo uspjeli naći recept u defenzivnom dijelu, primili smo četiri, pet golova previše i to je rezultiralo ovako visokim porazom - dodao je novi izbornik za RTL.

Što se dogodilo, zašto je Hrvatska u drugoj polovici drugog dijela zabila samo tri gola?

- Trebamo dobro analizirati, vidjeti što je. Moramo se posvetiti obrani, ali srećom nemamo puno vremena gledati unazad. Moramo odraditi korekcije i pripremiti se za Portugal - kaže Horvat.

Dobre stvari?

- Prvo poluvrijeme sigurno veseli, ali trebali smo ga produžiti i u drugome, ne samo do 40. minute. Očekujem da ćemo biti na tragu toga svih 60 minuta, pobijediti i uzeti bodove koje bi nas usmjerili ka Tokiju.

Bio mu je to debi u jako važnoj utakmici.

- Važnost utakmice napravilo je to da si maksimalno koncentriran, da možeš pomoći momčadi koliko možeš. Zadovoljstvo mi je voditi ovakve dečke i mogu se nadati da ćemo biti bolji - zaključio je Hrvoje Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • kerfa paravan 13.03.2021.

    Momak, djeluješ dosta bistro...

  • true lies 13.03.2021.

    Nez zasto Saracevic svojevremeno bio izbornik. Forsirali su tog Linu koji je unistio rukomet godine unaprijed. Treba totalna rekonstrukcija da bi bilo nekog napredka.

  • Obren257 13.03.2021.

    Osim svega narecenog,gledajuci sliku trenera,spoznao sam da trener nije Hrvat vec crnac.Kakva igra takva i slika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare