To je to što me zanima!

Izbornik Meksika: Svladali smo Italiju baš sa stilom...

Pobijediti Italiju je veliko zadovoljstvo, kao i svaku momčad te snage. A, mi smo to učinili sa stilom. Bili smo brži od njih, rekao je izbornik Aguirre
Vidi originalni članak

Da se ne zanesu 2-1 pobjedom u prijateljskom ogledu protiv Italije, svoje je nogometaše upozorio meksički izbornik Javier Aguirre. U svojem je zadovoljstvu, u komentaru utakmice, Aguirre objasnio i čime nije zadovoljan.
- Odigrali smo dobro, ali morali smo postići više golova. Zbog toga žalim, trebali smo biti efikasniji - rekao je.
- Brine me to. Dobro smo igrali kao momčad, no mjesta za napredak svakako ima još. Pobijediti Italiju je veliko zadovoljstvo, kao i pobijediti svaku momčad te snage. A, mi smo to učinili sa stilom. Bili smo brži od njih - dodao je Aguirre priznavši:
- Vjerujem da su Talijani bili i malo umorni. Prije svega valja znati da je ovo bila tek prijateljska utakmica koju možemo iskoristiti za podizanje morala.
Na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici (11. lipnja - 11. srpnja) Meksiko će igrati u skupini A protiv Francuske, Urugvaja i domaćina.
Talijani, branitelji zlata iz Njemačke prije četiri godine, smješteni su u skupinu F zajedno s Paragvajem, Novim Zelandom i Slovačkom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare