To je to što me zanima!

Izbornik odlučio: Čačić vraća sastav iz prve dvije utakmice

NISMO MI MAĐARI Portugalski zadnji red tresao se pred Mađarima, kako onda neće pred naletima Mandžukića?! Hrvatska i Portugal igraju večeras u 21 sat u Lensu
Vidi originalni članak

Kalinić sjajan, Rog odličan, Pjaca impresivan...

Nakon utakmice protiv Češke, Ante Čačića zaboljela je glava... Koga staviti u igru?

- Mandžo i ja smo dobri prijatelji. Čestitao mi je nakon protiv Španjolske. Nema između nas rivalstva. Već dugo smo zajedno u reprezentaciji. Što god izbornik odluči, neka bude tako. Važna je Hrvatska - kaže Nikola Kalinić.


A izbornik je odlučio. Protiv Portugala na teren će istih jedanaest igrača koji su igrali protiv Tuske i Češke. Ćorluki će se pridružiti Vida, umjesto Vrsaljka će Strinić, Roga će zamijeniti Modrić, a Pjacu Brozović.

Ćorluka ima problema s tetivama, pa ima poseban “ritam”. A na društvene mreže stavio je svoju fotografiju s onom vaterpolskom kapicom i potpisom - Mile Smodlaka.

Ako ćete se kladiti kad bi Hrvatska mogla zabiti gol, onda vam nudimo preporuku - u posljednjih osam minute prvog poluvremena. Protiv Turske je Modrić zabio u 41., Česima je Perišić smjestio u 37., a Kalinić Španjolcima u 45. minuti.

Susret protiv Portugala bit će i novi okršaj Mandžukića i Pepea, dva stara “prijatelja”. Naime, dok je igrao za Atletico, Mandžo je gotovo svaku utakmicu bio na rubu tučnjave s Pepeom. Jednom je Real slavio gol, a Pepe je došao do Mandžukića i unio mu se u lice. Mandžo ga je s dvije ruke odgurnuo, doletjeli su suigrači, no sudac ih je razdvojio.

Drugi put mu je Pepe uklizao, pa ga Mandžo napao, ovaj ga odgurnuo...

I jedan i drugi su prgavi. Netko će nakon te utakmice morati odmoriti. Pepe se ionako zaželio domovine... Sretno mu na godišnjem odmoru.
 

Idi na 24sata

Komentari 237

  • piramida 25.06.2016.

    Realno bi bilo da je KALINIC umjesto MANDUKICA , brzi okretnij explozivnij jednostavno trenutno je BOLJI od MANDE , vjerojatno trener zna sto radi.

  • nikluk20 25.06.2016.

    hrvatska slavi!!!!

  • modriclegenda 25.06.2016.

    Mislim da Hrvatska ima top igrace,zaista se nadam da cemo ovo prvenstvo pokazati da smo rame uz rame s najboljima,dokazali smo to ove 3 utakmice u skupini,vatreni zapalite taj Portugal

Komentiraj...
Vidi sve komentare