To je to što me zanima!

Izbornik Walesa: Moramo biti hrabri u utakmici s Hrvatima...

Izbornik Walesa Chris Coleman odbija se predati u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine. Uvjeren je da njegovi nogometaši mogu izboriti Brazil...
Vidi originalni članak

Wales je u skupini A startao s dva poraza: kod kuće protiv Belgije s 2-0 i u gostima protiv Srbije s čak 6-1. No, domaća pobjeda protiv Škotske u petak (2-1) i to nakon zaostatak 0-1 vratila je Velšanima optimizam. 

Sljedeći ih izazov očekuje u utorak u Osijeku protiv Hrvatske reprezentacije koja, zajedno s Belgijom, drži vrh skupine A sa sedam bodova.

- Nećemo se predavati. Vidjet ćemo što će biti nakon Hrvatske. U igri je još uvijek sedam utakmica i 21 bod, tako da je sve moguće. Pobjeda protiv Škotske je sjajan rezultat, ali nema vremena za slavlje. Već radim plan za Hrvatsku - naglasio je Coleman, dodavši:

- Moramo pokazati isti duh i karakter kao protiv Škota i biti znatno bolji nego na prošlom gostovanju. Ako pokažemo jednaku predanost, želju i hrabrost kao u petak, nećemo se vratiti kući bez ičega.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • General Lee 14.10.2012.

    Što se mene tiče Hrvatska neka sve tekme pobjeđuje sa samo 1:0, ali neka izbori Brazil.

  • gelenda 14.10.2012.

    ma kakav Bale trebamo samo ozbiljno odigrat i ovu tekmu i najmanje 3 gola ćemo im dat. nadam se da će i Luka pokazat zašto igra u realu.

  • willcraft 14.10.2012.

    hendikep treba igrati 0:2 pobjedujemo 3 razlike osobno mislim 5:1

Komentiraj...
Vidi sve komentare