To je to što me zanima!

Izbornik Zlatko Dalić u izboru za najboljeg trenera u 2022. godini

Dalić je vodio Hrvatsku po novu medalju na Svjetskim prvenstvima. Nema sumnje, izbornik 'vatrenih' potpuno je zasluženo u konkurenciji najboljih stratega na svijetu...
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić (56), na popisu je od 20 imena najboljih nogometnih trenera u 2022. po izboru IFFHS-a. Dalić je komandirao 'vatrenima' koji su osvojili drugu uzastopnu medalju na velikim natjecanjima.  

DALIĆEV BRAT MIRAN ZA 24SATA 'Moj brat Zlatko zvao je iz Katra jednom - da pita za majku. Ona je pogledala sve utakmice!' DOČEK U VARAŽDINU Dalić: Nitko meni neće zabraniti da braniteljima kažem hvala VELIKI IZBORNICI Ćiro na proslavi: Plakao sam na dočeku, a Dalić me hrabrio

Daliću će neki od konkurenata za nagradu biti Didier Deschamps (Francuska), Walid Regragui (Maroko) i Lionel Scaloni (Argentina).

Reprezentacija Hrvatske postala je nogometna velesila otkad je Dalić sjeo na klupu. U posljednje 23 utakmice Hrvatska je izgubila samo dvije, a uz dvije medalje na Svjetskim prvenstvima izdvaja se i plasman u Final Four Lige nacije.

Prošle godine nagradu je osvojio talijanski izbornik Roberto Mancini, a kompletni popis nominiranih trenera pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ,,Veliki anti kom" 26.12.2022.

    Zlatka Dalića je sam Bog poslao da Hrvatskom napaćenom narodu da malo radosti i veselja. Ako je netko zaslužio da dobije titulu najboljeg trenera ikad, ne samo trenutno, onda je to Dalić. U 4,5 godine dovesti tako malu zemlju u dvije završnice svjetskog prvenstva, i lige nacija je nešto fascinantno, nezamislivo, i veličanstveno. Bog ti dao gospodine Daliću sve radosti ovoga svijeta.

  • viktor5_1 26.12.2022.

    5 godina te tvrdim da je slučajni trener. sa generacijom koja se njemu namjestila pokojan Ivić bi bio prvak svemira, a ne svijeta. 5 godina nema postavu, nema muda, nema ništa. sve na brk Modrića, Perišića i ako još neko od ostalih ima dobar dan.

  • DeGogi 26.12.2022.

    Ancelotti ili Scaloni. Neće biti dočeka u Livnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare