To je to što me zanima!

Izbornikova dvojba: Nikola Pokrivač će spasiti Bilića?

Po svemu sudeći, izbornik Slaven Bilić je otpisao Ivana Jurića i sada spasitelja traži u Monte Carlu. Na mjesto zadnjeg veznog lako bi mogao 'Deco'
Vidi originalni članak

Nije Ivan Jurić glavni krivac za remi s Ukrajinom. Niti taj njegov intervju nije nas izbacio iz takta; uostalom, da smo pobijedili, nitko to ne bi ni spominjao, branio je dan poslije Ukrajine Bilić čovjeka kojemu je gotovo cijela nacija pokazala palac dolje. Svi, od članova IO-a HNS-a do zadnjeg navijača Bilića su pitali samo: “Slavene, zašto Jurić?” Izbornik veterana iz Genoe nije javno razapeo, ali, prema pouzdanim informacijama, na njega ne računa za odlučujuću utakmicu u Minsku. Gotovo se sva ostala mjesta u momčadi znaju - pod uvjetom da Eduardo bude spreman - ključna pozicija upravo je postala zadnji vezni. Bilić traga za tajnim adutom, čovjekom koji bi trebao šokirati Bjeloruse i ostaviti nas u igri za SP. Ulogu “razarača” imat će Vukojević ili Leko, a taj “faktor iznenađenja” mogao bi biti Nikola Pokrivač.
Dečko kojeg obožavaju svi članovi stručnog stožera dosad nije dobio pravu šansu, a Nikolu ni svinjska gripa nije izbacila iz konkurencije, njegov nastup ovisi jedino o statusu koji će imati u Monacu. Postane li standardni prvotimac, istrčat će u Minsku. Naravno, uvijek je u igri i formacija s Modrićem u sredini, a Nikom na lijevoj strani, no Bilić više voli Luku u kreativnijoj ulozi.
- Samo da Eduardo bude pravi, ostale ćemo već posložiti - rekao je nedavno Bilić. Ključ je, dakako, u Brazilcu, bez njega nije isto.


JEDINE DVOJBE: EDUARDO I SREDINA TERENA
Bude li Eduardo spreman, u Minsku će u napadu istrčati on i Olić. Ostat će, dakle, samo ta dvojba - Modrić u defenzivnijoj ili ofenzivnijoj ulozi uz Pokrivača do sebe...

BILIĆEVA RAZMIŠLJANJA

POKRIVAČ - VUKOJEVIĆ
Najizglednija kombinacija. I u Dinamu su bili 'rušitelj’ i 'graditelj’, dobro se znaju.
POKRIVAČ - LEKO
Postoji mogućnost da zaigraju, dobro su uigrani, treću sezonu zajedno su u Monacu.
VUKOJEVIĆ - LEKO
Prvi put su zajedno igrali protiv Ukrajine, vidjelo se da se ne razumiju. Nije opcija.
VUKOJEVIĆ - MODRIĆ
Ovo je plan B. Odluči li igrati ofenzivnije, s Nikom ili Rakitićem, Modrić će u sredinu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nixxx 17.07.2009.

    Vukojević je izbor i gotovo. Čovjek ima trku, pluća, razbija napade i dolazi u napad. A uostalom, standardan je u Dinamu iz Kijeva te je izabran za petog igrača Ukrajinske lige!

  • RastaManFan 17.07.2009.

    MOGU JA?

  • hrvoje123456 17.07.2009.

    Ne Juric !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare