To je to što me zanima!

Izdržao četiri mjeseca: Espirito Santo više nije trener Spursa!

Portugalac je na klupi Spursa bio 17 utakmica te je imao devet pobjeda, jedan remi i sedam poraza. Osmo mjesto nije dovoljno dobro za tvrdog Daniela Levyja koji želi vidjeti Spurse u vrhu,
Vidi originalni članak

Objava kluba, samo se to udostojila napisati na Twitteru PR služba Tottenhama na linku u kojem kažu kako se 'zahvaljuju Nunu Espiritu Santu i njegovim pomoćnicima' koji više nisu na funkcijama u Spursima. 

Toliko su ga čekali, a onda je sve bilo gotovo za - 17 utakmica. Odličan je posao radio portugalski stručnjak u Wolverhamptonu i zaslužio dolazak među Spurse, ali stigao je možda i u najgorem mogućem trenutku. Momčad u rasulu, Harry Kane odlazi pa ne odlazi, a sezona je sve bliže. 

Odlično je krenuo s tri ligaške pobjede, 'skinuo je skalp' Cityju (1-0), a nadali su se navijači Tottenhama da bi i bez Kanea mogli imati nešto veliko. A onda - tras. Zaredao je Portugalac tri ligaška poraza, pa se vratio s dvije pobjede, ali posljednja mu dva poraza čelnici Spursa nisu mogli oprostiti. Na svom je stadionu s 3-0 izgubio od Manchester Uniteda, a to je bilo dovoljno da postane free agent.

- Znamo koliko su Santo i njegov stožer željeli uspjeti i zato nam je žao što moramo učiniti ovaj korak. Nuno je pravi gospodin i uvijek ćemo ga biti spremni ugostiti. Zahvaljujemo njemu i njegovom timu te im želimo sve najbolje - rekao je Fabio Paratici iz Tottenhama.

Portugalac je na klupi Spursa bio 17 utakmica te je imao devet pobjeda, jedan remi i sedam poraza. Osmo mjesto nije dovoljno dobro za tvrdog Daniela Levyja koji želi vidjeti Spurse u vrhu, a za to mora probuditi Harryja Kanea i konsolidirati momčad. Ime novog trenera bit će poznato uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ćiribu_ćiriba 01.11.2021.

    Pa i ne stoje tako loše, 5 bodova od trećeg mjesta.

  • Space Burek 01.11.2021.

    Levy jos nije skuzio da se rezultati ne stvaraju za nekoliko mjeseci... Pochettino mu sastavio ekipu pa ga otjerao zbog nekoliko losih mjeseci a u tom periodu mu je falilo 30-40% prve postave zbog ozljeda, dovede čovjeka koji nije napravio dobar rezultat 10 godina pa ga otjera i isplati mu ogromnu odstetu i sada otjera trenera koji je bio jako dobar sa Wolvesima nakon 4 mjeseca i ode opet lova na odsetu. A Wolverhampton u rasapdu od kada nemaju Santa na klupi. I koliko vidim dolazi Conte... bas me zanima hoce li i on docekati kraj sezone sa ovako glupom politikom kluba. Neka dovede Komeana ako je faca pa da ispadnu iz lige :D

  • user_432191 01.11.2021.

    a smijali se murinhu,pa taj levatski klub i levatske igrače da vode 5 najboljih nogometnih stručnjaka nwbi bili u prva 4

Komentiraj...
Vidi sve komentare