To je to što me zanima!

Izgubili i bodove i igrača: Süleu pukli prednji križni ligamenti...

Momčad Nike Kovača je na gostovanju kod Augsburga Tina Jedvaja u zadnjim minutama ostala bez pobjede (2-2), a već u 12. minuti utakmice ostali su i bez Niklasa Sülea koji se teško ozlijedio
Vidi originalni članak

Niklas Süle (24) morat će na operaciju i nekoliko će mjeseci biti izvan stroja, potvrdio je doktor minhenskog Bayerna Hans-Wilhelm Muller-Wolhfahrt. Tako su se obistinila nagađanja kako je Nijemac izašao iz igre protiv Augsburga zbog teške ozljede.

- Generalno uopće ne izgleda dobro. U pitanju su križni ligamenti koljena. Ne preostaje nam ništa nego sačekati dodatne preglede i nadati se najboljem - prokomentirao je nakon utakmice Niko Kovač, ali na kraju su se ipak potvrdile najgore slutnje.

AUGSBURG - BAYERN 2-2 Kovač kiksao kod Jedvaja: 91. minuta za novi Bayernov remi

Stoper Bayerna nezgodno je doskočio i s grimasom na licu ostao ležati. Umjesto njega je u igru ušao David Alaba, a suigrači mu nakon poraza od Hoffenheima (2-1) još jedno kolo nisu uspjeli doći do punog plijena. No, ni Borussia Mönchengladbach nije došla do bodova, već je izgubila od Borussije Dortmund (1-0). Tako je sad na vrhu Bundeslige velika gužva.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • IvanSucic_1 20.10.2019.

    Nece to previse osjetiti

  • vandorama33 20.10.2019.

    Onj panj od Müllera promasi 1000% šansu u 89min i u 90 odigra ko vepar povratnu loptu. Taj vise kod Kovača neće igratti ni protiv trečeligaša.

  • Aguero1993 20.10.2019.

    Kovac nije trener za Bayern i.

Komentiraj...
Vidi sve komentare