To je to što me zanima!

'Izgubili su bicikl pa je mama 15 sati vozila da mi da drugi'

Našem BMX majstoru Marinu Rantešu zagubili su bicikl na aerodromu. Stigao je obezglavljen u Gdanjski na Baltičke igre, nije imao opremu, ali je nekako uspio doći do trećeg mjesta i približiti se Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Marin Ranteš, naš najbolji BMX vozač, stigao je u Gdanjsk na Baltičke igre u srijedu, ali bez bicikla i opreme, koje je aviokompanija zagubila.

Usprkos problemima uspio je biti treći i osvojiti vrijednih 100 bodova na putu prema Olimpijskim igrama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam se jako uzrujao jer je prvi trening bio u petak, no kad oni nisu imali pojma gdje mi je bicikl ni u četvrtak navečer, uhvatila me panika. Mislio sam da neću ni voziti, ali mama je sjela u auto i vozila 15 sati, cijelu noć, da bi pokupila u Mađarskoj na jednome mjestu bicikl, na drugom dijelove i došla u Poljsku - kaže nam Marin.

Mami Sunčici društvo je pravila baka Ljerka kako ne bi zaspala putem. Torba sa štitnicima, kacigom i biciklom stigla je u Gdanjsk nakon pet dana, kad je Marin već kretao prema Hrvatskoj.

- Uspio sam napraviti jedan od tri uvježbana nova zahtjevna trika i zapravo sam zadovoljan, iako mislim da sam sa svojim biciklom mogao biti prvi i uzeti 200 bodova. Ovako ću morati voziti utrku više - priča Marin, koji je vrhunski rezultat ostvario na posuđenom, 1 kg težem biciklu, s dužom ramom, što mu je pričinjavalo probleme. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • školazabedake 24.07.2019.

    jel dobijete plaću kad prepišete tuđi članak?

  • matekapula 24.07.2019.

    hahaha pa ovaj isti članak već 2 dana na drugim portalima??? stvarno ste brzi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare